Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elképzelhető, megvalósítható, hogy egy gsr-re csatlakoztatva pl. az össz Km-ert mutatva kapcsoljuk szét és ezt nem felejti el.
aztán rádugom a banditra és nem mutat többé chec-et, majd a gombokkal beállítom az időt stb.
A benzin pontos?
Mivel ahhoz kellene a GSR szintjelző értékei.
Pontosan. Az van bekötve az ECU-ba.

Esetleg ki lehetne mérni szkóppal egy GSR-en, hogy milyen jeleket ad, majd csinálni egy jelgenerátort és azt rákötni. Tehát emulálni az ECU meglétét.
hőfok nem, mivel lég-olajos
benya igen
majd elfelejtettem...
van egy adatok jelzése elnevezésű fekete/zöld csíkkal vezetékem data signal B/G, ami a gsr műszerfalból pár nélkül maradt.
biztos ez hiányolja az isteni jeleket, de nem tudok neki adni.
A CHEC feliratot a műszercsoport "produkálja". Nem kitörölhető.
Annyira kicsi az esélye, hogy valaki tudja programozni a műszercsoportban lévő IC-t (persze kiforrasztva) és kivehető lenne belőle ez a "rutin"......

Hőfokkijelződ, benzinszint ..gondolom egyik sem működik.
akkor ezt becumiztam, mert a bandita szenzorok szűkében van, pont ezért kedvelem és gsr ecu sem lessz...
kellene nekem valaki, aki a kijelzőböl kiiktatja a chec hírét is gyökerestűl
Hozz létre adatkommunikációt egy GSR ECU-val.
Annak a hiánya miatt kerül kijelzésre. Ebben az esetben viszont egy GSR ECU-ba be kell érkezzenek a szükséges jeladók információi is.
természetesen egyeztetve a bekötési ábrával
majdnem...
a bandit műszerfalba érkező kábelek kerültek párosításra a gsr műszerfal kábelkötegére...
tehát mi a CHEC kiirat és hogyan szabadúljak meg tőle?
ja és minden más bekötött funkció ill. kijelzés, mért visszajelzett adat hibátlan.
lego.....
Ez jó, de van egyszerű lego és van technic lego is.

Hogy érted ezt?
"a vezetékek színei mutatták a lehetséges csatlakoztatást a műszerfal egységre"

Egyszerűen a motor azonos színeit összekötötted a műszercsoport kábelkötegének azonos színeivel?
Bátorsag az van!
nem én nem szeretnék hibakód olvasót kreálni a nem létezőből, pláne hogy a bandit motorvezérlője erre nem is lenne képes.
én csak azt szeretném, hogy a műszerfal leegyszerűsitve mutassa azt, amit a bandit képes közölni.
a vezetékek színei mutatták a lehetséges csatlakoztatást a műszerfal egységre, hiszen a suzuki már csak ilyen legó.
de miért nem mutatja folyamatosan pl. az óra állását, időt?
Na látod. Már furcsa, hogy hogyan szeretnél GSR motorvezérlőből hibatárolót kiolvasni, ha nincs is GSR motorvezérlő a motorodon.
A CHECK felirat nem hibaüzenet meglétét jelöli.

Mi alapján kötötted be a műszerfalat?
ez a folyamat képekben...
bekapcs
instal
mindent mutat
Km (miért nem marad látható?)
CHEC (na ezt nem szeretném)
OK!
van egy gsr műszerfalam, bekötöttem egy banditra, de nem szűnik meg a CHEC felirat a gyújtáskapcsoló ON állásában...nem tudom törölni a hibaolvasás lehetősségét, járó motornál sem.
Csak az installálás pillanatáig mutatja az időt, vagy a futott Km-ert.
Tudom hogyan kell. Tudom hol van.
Írtam, hogy a csatlakozóban a bekötési pontokat kell nézni...tökmindegy milyen a vezeték színe.

Megint megkérdezem.
Mit szeretnél?
Nem tárol hibakódokat az ECU. Csak akkor kiolvasható, ha éppen fenn áll a hiba. Ha leveszed a gyújtást, törlődik.
Az a csatlakozó érdekel, ahova a hibakódok megjelenítését lehet átkapcsolni. Gyakorlatilag rövidre kellene zárni.
Mik a vezetékek színei gyárilag, mert nálam nem lehet felismerni.
Ha tudod nézd meg a saját gépen. Valahol bal oldalon középen-hátul van, ha jól tudom. Egy üres dugaljt kell keresni.
A manual mutatja, csak a bekötési rajz felbontása borzasztóan csekély, nem látni a vezetékek színeit jelölő megnevezést.
Köszönöm!
Mit szeretnél?
Nem is mindenki tudja, tehát fogalma sincs mit nézzen meg.

Minden GSR-en ugyanaz.
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Mi a "szerviz állás" kapcsolódási pontjainak a vezeték színe?

Nagyon fontos lenne, ha meg tudnátok nézni a saját motorokon.

Köszönöm!
Már a lánc spray meg is van a jövő évi Túrákhoz !/ Baráti áron 0,4-es 1400 csengő HUF /
...Napot !

Itt megállt az idő ? Mindjárt itt a Tavasz !
köszi, bár most kibékültem vele, tavaszra lesz aktuális.
06húsz627nullahét99
hívj fel lehet h tudok segíteni a jó árban priviben