elképzelhető, megvalósítható, hogy egy gsr-re csatlakoztatva pl. az össz Km-ert mutatva kapcsoljuk szét és ezt nem felejti el.
aztán rádugom a banditra és nem mutat többé chec-et, majd a gombokkal beállítom az időt stb.
majd elfelejtettem...
van egy adatok jelzése elnevezésű fekete/zöld csíkkal vezetékem data signal B/G, ami a gsr műszerfalból pár nélkül maradt.
biztos ez hiányolja az isteni jeleket, de nem tudok neki adni.
A CHEC feliratot a műszercsoport "produkálja". Nem kitörölhető.
Annyira kicsi az esélye, hogy valaki tudja programozni a műszercsoportban lévő IC-t (persze kiforrasztva) és kivehető lenne belőle ez a "rutin"......
Hőfokkijelződ, benzinszint ..gondolom egyik sem működik.
akkor ezt becumiztam, mert a bandita szenzorok szűkében van, pont ezért kedvelem és gsr ecu sem lessz...
kellene nekem valaki, aki a kijelzőböl kiiktatja a chec hírét is gyökerestűl
Hozz létre adatkommunikációt egy GSR ECU-val.
Annak a hiánya miatt kerül kijelzésre. Ebben az esetben viszont egy GSR ECU-ba be kell érkezzenek a szükséges jeladók információi is.
nem én nem szeretnék hibakód olvasót kreálni a nem létezőből, pláne hogy a bandit motorvezérlője erre nem is lenne képes.
én csak azt szeretném, hogy a műszerfal leegyszerűsitve mutassa azt, amit a bandit képes közölni.
a vezetékek színei mutatták a lehetséges csatlakoztatást a műszerfal egységre, hiszen a suzuki már csak ilyen legó.
de miért nem mutatja folyamatosan pl. az óra állását, időt?
Na látod. Már furcsa, hogy hogyan szeretnél GSR motorvezérlőből hibatárolót kiolvasni, ha nincs is GSR motorvezérlő a motorodon.
A CHECK felirat nem hibaüzenet meglétét jelöli.
OK!
van egy gsr műszerfalam, bekötöttem egy banditra, de nem szűnik meg a CHEC felirat a gyújtáskapcsoló ON állásában...nem tudom törölni a hibaolvasás lehetősségét, járó motornál sem.
Csak az installálás pillanatáig mutatja az időt, vagy a futott Km-ert.
Az a csatlakozó érdekel, ahova a hibakódok megjelenítését lehet átkapcsolni. Gyakorlatilag rövidre kellene zárni.
Mik a vezetékek színei gyárilag, mert nálam nem lehet felismerni.
Ha tudod nézd meg a saját gépen. Valahol bal oldalon középen-hátul van, ha jól tudom. Egy üres dugaljt kell keresni.
A manual mutatja, csak a bekötési rajz felbontása borzasztóan csekély, nem látni a vezetékek színeit jelölő megnevezést.
Köszönöm!
aztán rádugom a banditra és nem mutat többé chec-et, majd a gombokkal beállítom az időt stb.