Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...Napot !

Ki a természetbe , jóó idő van !
ha a helyzet úgy hozza, akkor kereslek ez ügyben
Garázs problémában tudok segíteni
Részletek hiányában nem tudtam, hogy garázst bérelsz.
2300 forintért fél évente ki lehet vonatni és nincs semmilyen adó és biztosítás. Ha lenne hol tárolnod ennyibe kerülne fél évente....
Viszont olyan van, hogy a lakás fenntartás, és az étel fontosabb, mint egy szórakozási eszköz, amire adót, biztosítást kell fizetni, +béreljek neki egy garázst, mert az utcáról ellopják a mediterrán gyalogosok. Fel kell állítani egy élhetőségi sorrendet, és sajnos abban a hobbi a legutolsó helyen szerepel, ez van. Ha menni kell, menni kell, fájni fog, sajnálni fogom, de ha nincs más lehetőség, akkor megy...
Olyan nincs, hogy egy GSR felesleges.
A tied sem hiteles már, gondolom. Nem kerül pénzbe ha nem használod....... annyit meg nem kapsz érte, mint amennyit ér.
Annyit mész vele, amennyit tudsz. Ennyi.
Ha nem lesz pénzem fenntartani, és rendesen kihasználni, akkor feleslegesen porosodik a garázsban..
Már mér adnád el?
Ja, ha jövőre el kell adnom, akkor kevesebb lesz az ideinél is...
Ne keseregj.
Lesz ez még kevesebb.
Nekem is dobott rajta az Olasz 2200, de akkoris "csak" 8200-at mentem tavaly, és ez volt eddig a legtöbb
SV-ve mentem többet is, viszont Én járok melókázni is vele
arra van, h használjuk , dobott rajta a Horvátországi 1660
Köszönöm a gyors segítséget!
Nem véletlen, hogy nem nagyon adtam életjelet, másképpen hívtalak volna gurulgatni azért ...most ez az év ilyen volt, ez van, majd talán jövőre...
Az nem sok 9000km-et legurultam én is az idén pedig elég sokat rakoncátlankodott a kutyuska A tavaszt gumicserével kell kezdenem, tükör lett a hátsó gumi
Nekem se , de még a fordulatszám sem
9100-at mentél ? Én még sose mentem annyit egy év alatt ...idén meg jó, ha a 800(nyolcszáz!)-at elértem...
Sziasztok
Szia Gini egy ilyennek alávetném magam, lett amilyen lett a szezon - motorolásból sűrűn kimaradtam, de a 9100 kilcsim így is megvolt, persze ünnepelném az első bukta mentes évemet is, és hát nem volt egy együtt túrázós év az idei- de a részemről mindenkit pont ugyanúgy szeretek mint 1-2-3-4-5 évvel ezelőtt
Szóval ezt az évvégiset ne haggyuk ki
ismerős a fazon semmi hír Róla mostanság
Egy igazi ínyenctől kaptam kölcsönbe, a nevét sajnos nem mondhatom meg
Gondolom akárki nem is viselheti .......................
A napernyő szinei emlékeztetnek valami felvonulásra a fővárosba .......................csak nem ugrik be hogy milyen esemény volt . .