Részletek hiányában nem tudtam, hogy garázst bérelsz.
2300 forintért fél évente ki lehet vonatni és nincs semmilyen adó és biztosítás. Ha lenne hol tárolnod ennyibe kerülne fél évente....
Viszont olyan van, hogy a lakás fenntartás, és az étel fontosabb, mint egy szórakozási eszköz, amire adót, biztosítást kell fizetni, +béreljek neki egy garázst, mert az utcáról ellopják a mediterrán gyalogosok. Fel kell állítani egy élhetőségi sorrendet, és sajnos abban a hobbi a legutolsó helyen szerepel, ez van. Ha menni kell, menni kell, fájni fog, sajnálni fogom, de ha nincs más lehetőség, akkor megy...
Olyan nincs, hogy egy GSR felesleges.
A tied sem hiteles már, gondolom. Nem kerül pénzbe ha nem használod....... annyit meg nem kapsz érte, mint amennyit ér.
Annyit mész vele, amennyit tudsz. Ennyi.
Az nem sok 9000km-et legurultam én is az idén pedig elég sokat rakoncátlankodott a kutyuska A tavaszt gumicserével kell kezdenem, tükör lett a hátsó gumi
Sziasztok
Szia Gini egy ilyennek alávetném magam, lett amilyen lett a szezon - motorolásból sűrűn kimaradtam, de a 9100 kilcsim így is megvolt, persze ünnepelném az első bukta mentes évemet is, és hát nem volt egy együtt túrázós év az idei- de a részemről mindenkit pont ugyanúgy szeretek mint 1-2-3-4-5 évvel ezelőtt
Szóval ezt az évvégiset ne haggyuk ki
Ki a természetbe , jóó idő van !