Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A váltóolaj mibe kell?
Dec. 14 kihúzva..........

Írjátok (akit érdekel a dolog), hogy kinek mikor jó és talán lesz közös.
szerintem erre...
sziasztok!
rami,ajánlanám a vlore-sarande szakaszt albániában,gyönyörű,+érdemes kalampaka felé kerülni,ott vannak a meteorák,ha már görög a cél.......strandolni marha jókat lehet szaloniki alatt a 3 félszigeten,jó utat,fotókat várjuk!
Nekem az a het mar fullon van
16ai het teljesen vagy dec 6-7 jo nekem. Stex szuper! Sipi is lehet tudna jonni...
az én Jézuskám egy hónappal korábban jött
.
.
.
.
.
.
.
.
és milyen jól tette
Mit szólnátok pl. Dec. 14. szombat 19h ....Stex?
Pár órás (kulturált) eszem-iszom -ra gondolnék.....ezt a helyet nem kellene kihúzni a listáról

Vélemény?
Piros GSR mellette a busa Velencén szntn egy bő honapja
nen álltam fére mert siettem
Én is rászaladnék
jóreg
Ja és jó reg a p@ncik-nak is!
+ kisvuk , oszixx, tybee,,, azt majd jönnek még szervezed má?!

Jó reggelt faszikáim! http://youtu.be/kH_GYVY3RrY
Inkább 2 száz Erdélyben vagy romániában egyáltalán nem rosszak az utak..a mellékutak lehetnek kiemelkedően rosszak de ott általában szőrös talpúak laknak.Görögben egy hét tényleg kukac csóválás,herézés és erőgyűjtés a haza útra.GSerrel simán teljesíthető az egész túra évente két három balaton 100 ezer...jövőre kevesebbet tekergünk kisebb túrákban és inkább egy nagyobbra gyúrunk
csodálatos lehet de nem GSR-rel .
Minket csak a szaftos részletek érdekelnek
meg is kaptam a magamét
Az idén megtapasztaltam, 50 méterenként egy aszfaltfolt, közte kavics .
...leggyengébb ...

még korán van
Szia !

Ez Túra a javából !
Kb 3000 Km , ez 60-70 benzin költség + kaja ....stb = 150 ezerből talán ki is jön bőven ha jól gondolom .
Romániában milyen lehet a leggyeggébb minőségű útszakasz ?
Időben jelzem ! ha esetleg valakinek van kedve egy laza sátorozós medvesimogatós túrához,és mellesleg szeret nuncsakuval aludni kérem sürgősen jelezze.2014 szept indulás ! 1 hét út oda-vissza ,és egy hét görögben amolyan tökvakarós tengerezős,egerészés

Aloha
Hol és mikor ?
...na akkor ezt kelllll megbeszélni az évzárón
Jó Estét !
Mert tudta, hogy ha utoléri, akkor Busás jutalmat kap
Jaaj, azért én láttalak a Lágymányosi fele kb. egy hónapja, nagyon siettél egy Busás után...
Én kérek elnézést............ nálam nem kevesebbet.