Másfél-másfél centit a két végéből levágtunk, és amennyire lehetett, és a bowden engedte, kitoltam a markolatot a széléig. De amúgy maradt a gyári bowdenezés. Ja és én ugyanolyan Lucas márkájú kormányvéget vettem, csak már azt nem tudom, hogy honnan, de a gugli a barátod
Szia! Nekem az az alu kormány van a motoromon, amit belinkeltél, kicsit szélesebb, laposabb és egyenesebb, mint a gyári. De megvan a gyári kormányom, ha esetleg érdekel.
Koszi Tibi! Hat erosen benne volt mar a pakliban, de orulok, hogy ott es ennyivel meguszva tortent a bukta. Ezert kell mindig beoltozni, meg palyan kielvezni a gyorsasagot.
A motor mar jarokepes, par aprosag meg uton, remelem a hetvegere osszeall a gep . Kulalak kicsit valtozik es kerult commander is bele, igy olyan mintha egy masik motorom lenne
magura
A szélesedés miatt kellett valamit módosítani a gáz-, illetve kuplung bowdenen, vagy bármi máson?
Kezd egyre jobban megtetszeni az a Lucas....
Még legalább ennyi szép épet kívánok hozzá
Ma 6éve hoztam el a gépet a szalonból, szalad az idő
Most kezdődik a MotoGP
Ez lenne a suzuki láncos kutyája?
Csinosra van nyírva ez a jószág , de gondolom alapjában a házat belülről örzi nem!?
Na végre itt a 7vége
és hogy tetszik a Lucas kormány?
ami a tiéden van, az a fekete, vagy a titán szín?
Ha ilyenre vágysz akkor tényleg a mofakernél kapható talán 3 rugó körül.
Lucas alumínium kormány sport és utcai motorokhoz.
- ABE minősítéssel.
- Hatféle színben.
- Falvastagság: 5 mm
- A: 750
- B: 53
- C: 230
- D: 110
- E: 178
- F: 110
A testtartás miatt akarok a gyárihoz leginkább hasonlító darabot keresni.
Ha már a kormánynál tartunk, mennyibe kerül egy gyári Suzuki kormány?
Találtam neten formájában hasonlító darabot aminek vannak méretek is feltüntetve, de nem tudom, hogy passzolna-e.
22 mm-es Lucas Superbike alu. kormány
A motor mar jarokepes, par aprosag meg uton, remelem a hetvegere osszeall a gep . Kulalak kicsit valtozik es kerult commander is bele, igy olyan mintha egy masik motorom lenne