Üdv mindenkinek!
Elnézést hogy ide arcátlankodok,szeretnék kis infót megtudni erről a motorról GSR
Megnéztem élőben,jól néz ki,hangját nem hallottam esetleg ismeritek-e ezt a vasat vagy a gazdáját vagy valami infót tudtok e mondani.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Hali skacok! Kis segítségre volna szükségem. Motor vásárlás előtt állok. Régi álmom egy GSR 600-as . Mire kell figyelni? Mit ajánlatok? És minden tapasztalt jótanács jól jönne.
... érdekes és elgondolkodtató, hogy nem sokan gányolnak valószínűleg így össze típusokat, és az a kevés szerencsés is valószínűleg rendesen szét van ám szórva az éterben ... pláne aki ért is hozzá ... :P
nem kötöszködésből, csak mert válaszért kiálltott ez a hsz-ed!
Minek szedjem szét , tökéletesen működik . 8 szezont motoroztam vele és működik .Nem vagyok kíváncsi a vezetékek színére -de a hengerek kompressziójára , sőt a hengerek hónolására sem és stb
NEKEM nagyon bevált és megbízható .Majd ha gond lesz vele belemélyedek a műszaki rejtelmeibe ..........addig meg ' lajtosan ' eltúrázgatok vele .Meghálálja az odafigyelést- karbantartást.
Amire kíváncsi vagyok majd azt megkérdezem GINO-tól , mert Ő szakmailag a legjobb ebben a témában ......is !
Aki ráér és nincs más dolga szerelgesse-alakítsa ....az Ő dolga
Köszönöm a segítségedet!
Azért érdekes vagy elgondolkodtató,hogy rajtad kívül még nem reagált más is a témában.
Majd felkeresem volt tanáromat szkóp ügyben...kreálunk valami becsapós jeladót. Már,ha hajlandó lesz foglalkozni vele.
Üdv
Elnézést hogy ide arcátlankodok,szeretnék kis infót megtudni erről a motorról GSR
Megnéztem élőben,jól néz ki,hangját nem hallottam esetleg ismeritek-e ezt a vasat vagy a gazdáját vagy valami infót tudtok e mondani.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:Dave
Előre is kösz...!
nem kötöszködésből, csak mert válaszért kiálltott ez a hsz-ed!
:P
Minek szedjem szét , tökéletesen működik . 8 szezont motoroztam vele és működik .Nem vagyok kíváncsi a vezetékek színére -de a hengerek kompressziójára , sőt a hengerek hónolására sem és stb
NEKEM nagyon bevált és megbízható .Majd ha gond lesz vele belemélyedek a műszaki rejtelmeibe ..........addig meg ' lajtosan ' eltúrázgatok vele .Meghálálja az odafigyelést- karbantartást.
Amire kíváncsi vagyok majd azt megkérdezem GINO-tól , mert Ő szakmailag a legjobb ebben a témában ......is !
Aki ráér és nincs más dolga szerelgesse-alakítsa ....az Ő dolga
Én addig csinálhatok mást , fontosabbat , akármit
Nem jeladó kell és első körben megtudni, hogy milyen a kommunikáció a műszercsoport és az ECU között.
Azért érdekes vagy elgondolkodtató,hogy rajtad kívül még nem reagált más is a témában.
Majd felkeresem volt tanáromat szkóp ügyben...kreálunk valami becsapós jeladót. Már,ha hajlandó lesz foglalkozni vele.
Üdv
ehez én már kevés vagyok