Valamelyik köze szalonba rendelném meg .Lehet nem olcsó de legalább drága .A tankról erős peca damillal letudod szedni majd takarítsd le a hátulját és vékony kétoldalas ragasztóval vissza a helyére .
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem tudja valaki , hogy teljes matrica szettet honnan tudnék beszerezni? (Fém Suzuki logo a tankon, GSR, és Suzuki felirat a farok idomon) Fújni szeretném a motort és ezért kellene!
Igen,mentőzöm még :).Nemén voltam hálistennek,csunya volt ez tény.Sajnos még nemtudtam eladni,nemkelt el.Nemvesz ma magyarországon motort senki.Egyébként minden rendben van,szoktalak látni sürün szolnokon
Üdv!
A motoron nem levágva hanem valami barracuda farokidom van,szép-szép-de nekem a teljesen gyári jobban tetszik,körbe jártam mindenét megnéztem akkor,váza szép mindenhol,kipufogó gyönyörű minimális elszíneződés volt a leömlőn,kosz nem volt rajt a leömlőkön ráégve,a kipufogó dob része kicsit se volt égve víztől,sártól,kezelőszervek,illetve műanyagok jó állapotban vannak kicsit sincsenek megkopva,egyszóva igényes motor volt gyári alkatrészek mind megvannak,élőben mást mutat mint így képről.
Hangját sajnos nem volt lehetőségem meghallgatni,mivel fuvarban voltam,kicsit sietősebb volt..
Üdv:Dave!
Ha belenyúlt a hitelbe akkor örült ha a havi törlesztőre futotta
Személyesen többet látnánk :a gumik ennyinél már nem gyáriak de a fékbetét -lánc -lánckerekeknek illene gyárinak lenni.Bár a hátsó sárvédő levágva és tuning rendszámtartó az van
Oszinten... Ez a km azert eroteljes kerdojel. Tobb 2006-os GSRes van itt, de mindenki inkabb a 40ezerhez kozelit es nem allt meg 15nel... En 2010ben 43ezernel szalltam ki, de csodak mindig vannak .
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem tudja valaki , hogy teljes matrica szettet honnan tudnék beszerezni? (Fém Suzuki logo a tankon, GSR, és Suzuki felirat a farok idomon) Fújni szeretném a motort és ezért kellene!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Sarandi
El vagy tűnve rendesen , mentőzöl még ?
Remélem a Crafterral nem Te verted le a rendőrlámpát Nem 1 egyszerű baleset volt az biztos
Aki GSR-t szeretne venni,az engem is kereshet.Enyém is elado
A motoron nem levágva hanem valami barracuda farokidom van,szép-szép-de nekem a teljesen gyári jobban tetszik,körbe jártam mindenét megnéztem akkor,váza szép mindenhol,kipufogó gyönyörű minimális elszíneződés volt a leömlőn,kosz nem volt rajt a leömlőkön ráégve,a kipufogó dob része kicsit se volt égve víztől,sártól,kezelőszervek,illetve műanyagok jó állapotban vannak kicsit sincsenek megkopva,egyszóva igényes motor volt gyári alkatrészek mind megvannak,élőben mást mutat mint így képről.
Hangját sajnos nem volt lehetőségem meghallgatni,mivel fuvarban voltam,kicsit sietősebb volt..
Üdv:Dave!
Ha belenyúlt a hitelbe akkor örült ha a havi törlesztőre futotta
Személyesen többet látnánk :a gumik ennyinél már nem gyáriak de a fékbetét -lánc -lánckerekeknek illene gyárinak lenni.Bár a hátsó sárvédő levágva és tuning rendszámtartó az van