Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is indítottam be a motort és mégis rezeg a ház
Úszom szavaidban !

Ez a valóság
Azért van a kicsi chopper! Télen nem vágyom valahogy akárhogy süt a nap és tiszta az út. 44 vagyok már most is fájnak az izületeim néha szeretnék még öregen motorra ülni fájdalom nélkül!
Ez nem csak neked vicces , sok embernek

Nekem 1általán nem az
Szolnokról is ........................
sajnos de és
Boldog Szülinapot Alme !
Na ez az itt az igazság! Max akkor spórolsz egy jóízűt ha jó idő van ezen időszakban 3-4-5 alkalommal és nem tudsz kigurulni (miközben a Gutha megüt ! ) és nem költesz + benzinre ! Akkor már szabad szemmel is jól látható összeget tudsz megspórolni !
Viszont neha muszaj megjaratni.
A bónuszba nem szól bele a 6 hónap kivonás, meg különben is b@hatod a bónuszt....úgyse lesz kevesebb!
Többet spórolsz, mert ha ki van vonva és mégis hirtelen lesz egy kis jó idő.... nem mész. Nem költesz benzinre!
Vicces mert nekem az egész év 28 körül van komplett,adóval és biztivel.
Annak a fele Kb 14 ebből 2300 meg az hogy nem pörög a bónusz sem így nekem többet ér mint az a 1,5 tank amit spórolok.
Kézcsók!

Igazat kell adnom. De bátran elmondhatom, hogy többször gondoltam rá, hogy bemegyek.....de még nem kellett semmiért arra járnom.
Remélem nincs útban. Ígérem elhozom....valamikor.
Még mindíg nálunk van telefonod!
Az YBR Nekem is marad , annak legalább elviselhető a költsége egész évben .
Sziaaaaaaaa !

NEM , annyit mentem mint az előző 3évben .
Készülök a következő szezonra amennyire tudok.
A GSR hibátlan , olaj csere kell majd csak és mehet tovább.
Hát én is a kisebbet tartom csak üzembe szerintem az idén.Azon szép lassan elröfögök simán.Nem kívánja a kanyarvadászatot
Elég hamar befejezted a szezont Tibibácsi Nem korai ?
Ez van
Tök jó,nekem pont betelne...
Egyébként szerintem erre a hónapra még fizeted a teljesítményadót sajnos!
fél év súlyadó 11000,fél év kötelező kb az is tehát majdnem 20 nem?. Egyébként ezt tervezem én is.
Pénzben?
Egészség szar.Jön a tél.
Le van tisztítva - tele van tankolva - akku töltőn stb

Micsoda öröm lesz tavasszal újra motorozni vele
Pénzben-egészségben kifejezhetetlen , nincs rá mértékegység
Mennyi a spor?