Én nem szarakodtam még azzal se, stift lereszel, szigszalad a kapcsolók alá, aztán csavar jól meghúz. Úgyse tudsz akkora erőt kifejteni, hogy eltekerd, így meg könnyebb bepozícionálni a kormányt, mint, ha tele furkálnád lyukakkal, mire megtalálod a jó pozíciót. Mert úgyis csak menet közben érzed, hogy mégse kényelmes, ahogy álló helyzetben annak tűnt, aztán fúrhatnál új lyukat, a végére meg ementáli lenne a kormányból...
Szia!
A kiegyenlítő tartály a jobb oldalon van, az ülés alatti műanyag idomnál ha benézed, látod a szintet is. Utántöltéshez ha jól emlékszem a tankot fel kell emelni, vizet is onnan tudsz kivenni az ellenőrzéshez. Én tél előtt nem szoktam mást ellenőrizni, esetleg még az akkuban a vízszintet. A tankot töltsd tele nehogy rozsdásodjon , szerintem ennyi, de gondolom az öreg mocisok biztos tudnak még pár praktikát
Ha esetleg valakinek lenne kis ideje buta kérdésekre válaszolni, nekem lenne három.
1, Hol találom a motor hűtővíz kiegyenlítő tartályát? Meg akarom nézni mekkora mínuszt bír ki.
2, Mit kell még ellenőrizni a tél előtt?
3, Hogyan lehet beállítani a pontos időt a műszerfalon?
Most jön az első közös telünk.
Korábban az egyhengeres léghűtésessel nem volt sok kérdés. :)
Találtam könyvet és le is töltöttem, de valami extra nyelven belga vagy hasonló. Nem túl használható. :(
Amúgy kiaz?