Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.........csak megbíztam hogy kattintson.

Amúgy kiaz?
baszki, te vagy Ray Gauer ?
Hai.
Cső Tybee bácsi
Jó Estét Mindenkinek !
ha nem muszáj, nem cserélek befogót

a szigetelőszalagos történetet meg majd kipróbálom

LSL és Lucas között vacilálok...
Simán eltrafáltam a jó helyet. Profi vagyok.

2. menetre meg meg gyári kormányt vettem oszt rajtavolt a furat.

Fincsi Magura 28,6-os.Nem hajlik el.
Én nem szarakodtam még azzal se, stift lereszel, szigszalad a kapcsolók alá, aztán csavar jól meghúz. Úgyse tudsz akkora erőt kifejteni, hogy eltekerd, így meg könnyebb bepozícionálni a kormányt, mint, ha tele furkálnád lyukakkal, mire megtalálod a jó pozíciót. Mert úgyis csak menet közben érzed, hogy mégse kényelmes, ahogy álló helyzetben annak tűnt, aztán fúrhatnál új lyukat, a végére meg ementáli lenne a kormányból...
A két kapcsoló pozicionáló stiftjének kéne fúrni kát 5 milis lukat rá megfelelő helyen.
Ahogy Zoli mondja, csak kiveszed a gyárit, azt meg beteszed a helyére, 'szt kész Pont ezért vettem ezt a kormányt, nem kell hozzá átalakító.
Mi a bánatnak cserélsz befogoót?
Ugyanaz a mérte.
még mindig a kormány témára vissza kanyarodva....

ha a gyári kormány helyett másikat teszek fel, de 22 mm-eset, akkor is kell befogót cserélni?

olvasgattam itt a fórumban a kb. 2011-es hozzászólásokat, de nem tudok rajtuk kiigazodni
bocsi!csörgök!
szervusz!

mennyi lenne az ára?
Eladó GSR-re egy LEO VINCE karbon dob minden tartozékával együtt,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Kedves Shoxx !

Köszönöm szépen a segítséget!
nopara, hogy tetszett a Vir-sziget?
Akkor pont akkora volt az enyém is.a szerelőm tette fel még nem volt gondom soha vele.pedig 81-est akartam :)
Tényleg, a Káj, tud valaki valamit a pufiról? Vagy éppen a jogerőst tölti valahol?
Szia!
A kiegyenlítő tartály a jobb oldalon van, az ülés alatti műanyag idomnál ha benézed, látod a szintet is. Utántöltéshez ha jól emlékszem a tankot fel kell emelni, vizet is onnan tudsz kivenni az ellenőrzéshez. Én tél előtt nem szoktam mást ellenőrizni, esetleg még az akkuban a vízszintet. A tankot töltsd tele nehogy rozsdásodjon , szerintem ennyi, de gondolom az öreg mocisok biztos tudnak még pár praktikát
Sziaztok!

Ha esetleg valakinek lenne kis ideje buta kérdésekre válaszolni, nekem lenne három.
1, Hol találom a motor hűtővíz kiegyenlítő tartályát? Meg akarom nézni mekkora mínuszt bír ki.
2, Mit kell még ellenőrizni a tél előtt?
3, Hogyan lehet beállítani a pontos időt a műszerfalon?
Most jön az első közös telünk.
Korábban az egyhengeres léghűtésessel nem volt sok kérdés. :)
Találtam könyvet és le is töltöttem, de valami extra nyelven belga vagy hasonló. Nem túl használható. :(

Köszönöm előre is!
Azt hogy csináltad ? Ez a Lucas 750-es, vágtunk belőle egy kicsit, és így adta ki pont annyira, hogy ne feszüljön...
Ja és látok végre a visszapillantó tükörben javascript:smile(document.frmmsg.body,'04');document.frmmsg.b
ody.focus()
Én 78 cm-es kormányt tettem fel , úgy érzem sokkal jobb lett a manőverezhetősége.Nekem kényelmesebb lett.Minden bovden maradt a gyári.