Szallast kell a leghamarabb lefoglalni... A jok nagyon hamar elkelnek, ezert foglaltuk mi le mar novemberben a mostanit. Ha megvan a letszam, a fix datum, szolj!
Nem lesz olcsóbb, mert szezonális árak vannak megadva szállásokhoz, dátum függő... kompjegy meg annyira nem olcsóbb előfoglalás esetén sajnos. És ha lábon akartok menni, az is jó (bennem is minden évben megfordul ez), de akkor szigorúan vadi új gumival menjetek! Ezt vegyétek tényleg komolyan, vagy legyen nálatok pénz, hogy kint cseréltek...
A forgalommal szerintem nem lesz gáz, én a júliust és augusztust hagynám ki biztosan. Viszont június közepén már kezdődik a szezon, így kicsivel drágább árakra készülni kell (szállás, komp). És 25-30 fokos meleg is lehet, max. többet izzadsz.
tavaj az egyhetes CRO-SLO-ITA túra, de inkább nyaralás óta ezt már Én is tudom
spórcsiztam tavalyról egy hét szabit, elkezdtem gyülyteni a kincset , úgyhogy valami biztos lesz
meglátjuk, ha titeket nem lassítalak, akkor lehet, h Szardinia , v milyen az a hal nevű sziget
Köszi Uram! Szerintem rosszul nem dönthetsz, ha útra kelsz bármilyen irányba, szépet fogsz látni, jó utakon fogsz menni és alapvetően is vérpezsdítő bármilyen külföldi túra. És bármilyen elvakultság nélkül is mondthatom, hogy ami a szigeten van, azt minden motorosnak meg kell tapasztalnia legalább egyszer. De ezt szerintem bárki igazolhatja, aki már járt ott... és mindig vissza akar térni. Ugye FNDI, Yikess, Old, Alme...
Sziasztok s
grat a honlaphoz, öröm nézni a képeket!
abszolút átjön, h mennyire jó hely, érezhetően érzelemmel írsz a szigetről. Az ötlet pedig, h másoknak is segíts ide eljutni több mint példás
Elkezdtem gyúrni egy nagy külföldi túrára, Montenegro igazi kaland lenne, Szardinia varázslatosan gyönyörű, nem tudom... valameiket nagyon be szeretném húzni 2014-ben. Ha kész a költség terv újragondolom, valószinű, h az anyagiak fogják eldönteni, h hová
grat mégegyszer
BUÉK és motorra fel!
A szardíniai honlapom elkészült, aki volt annak nosztalgia, aki lesz, annak pedig sok hasznos információ egy helyen. www.szardinia-motorozas.hu
http://youtu.be/qyi1Sth40c0