Nem motorozok itthon dolgozok hegesztek-flexezek stb 1 szál fürdőgatyában , super idő van és közben azon jár az eszem hogy télen milyen f@sza nyári motorozásokon álmodozhatok . . . . .
Egyre jobban vacakol a mocim, sajnos nem merek elindulni vele. Tegnap gurultam vele 100Km-et és nem volt meggyőző. Marad a kölcsön motor, aminek nem örülök, viszont itthon sem akarok maradni!
Sziasztok!
Bocs, hogy zavarok, csak egyik ismerősöm szólt, hogy Jocee73 keresett, de nem nagyon tudjuk elérni egymást... ha én vagyok itt, akkor ő nincs, ha meg ő van fent, akkor én nem...
Ha esetleg felnéz ide, legyetek szívesek szólni neki, hogy az adatlapomon van az e-mail elérhetőségem.
Köszönöm!
További szép napot nektek!
Talán egy szadiniát de az is csak kotlás és álmodozás szintű.
Ha tényleg van időpontom és pénzem rá 1 hét alatt mindent le lehet foglalni kényelmesen neten.
Mennyi időre mész?
...vagy felhívnék egy 90-es számot és levetetném róla a rontást . . .
Ginót megkerested ...............
Bocs, hogy zavarok, csak egyik ismerősöm szólt, hogy Jocee73 keresett, de nem nagyon tudjuk elérni egymást... ha én vagyok itt, akkor ő nincs, ha meg ő van fent, akkor én nem...
Ha esetleg felnéz ide, legyetek szívesek szólni neki, hogy az adatlapomon van az e-mail elérhetőségem.
Köszönöm!
További szép napot nektek!
De az nagyon mennyünk márrrrrrr
Egy 2000 Km-es horvát hétvégétől eltekintve.....................kínában?