Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kötekdés :) 5 Család szabadnapjait nálunk ennyi idő leszervezni. Nem huzohatos fickókkal megyek.
Én eddig 5 hónap alatt semmit nem terveztem meg.

Talán egy szadiniát de az is csak kotlás és álmodozás szintű.

Ha tényleg van időpontom és pénzem rá 1 hét alatt mindent le lehet foglalni kényelmesen neten.
Ugyan már.
5 nap, még ég télen elkezdtük a szervezést.
Megveszed az övét és beteszed 2 óra alatt.
Nem kerestem. Tudom hogy a fojtószelep a ludas. Nem tudom 2 nap alatt megcsináltatni.
5 hónap terv?

Mennyi időre mész?
Na persze, 5 honap tervezgezés után ez az ipari hulladék nem érdekel. E miatt nem rontok el egy megszervezett bulit.
Nem motorozok itthon dolgozok hegesztek-flexezek stb 1 szál fürdőgatyában , super idő van és közben azon jár az eszem hogy télen milyen f@sza nyári motorozásokon álmodozhatok . . . . .
Ha a motorom nem lenne jó akkor inkább javítás lenne a célom nem a motorozás .

...vagy felhívnék egy 90-es számot és levetetném róla a rontást . . .
Még ilyet !?!

Ginót megkerested ...............
Egyre jobban vacakol a mocim, sajnos nem merek elindulni vele. Tegnap gurultam vele 100Km-et és nem volt meggyőző. Marad a kölcsön motor, aminek nem örülök, viszont itthon sem akarok maradni!
Akkor ketten már vagyunk, megyünk
Sziasztok!
Bocs, hogy zavarok, csak egyik ismerősöm szólt, hogy Jocee73 keresett, de nem nagyon tudjuk elérni egymást... ha én vagyok itt, akkor ő nincs, ha meg ő van fent, akkor én nem...
Ha esetleg felnéz ide, legyetek szívesek szólni neki, hogy az adatlapomon van az e-mail elérhetőségem.
Köszönöm!
További szép napot nektek!
Ha Július akkor csak 14. vasárnap jó.
De az nagyon mennyünk márrrrrrr
Az biztos !
Nagy kalap sz...ez a kereskedelem.
ráfizetés lenne...... a legnagyobb része alu....az meg drágább, szóval legalább alu áron add be.....de annyiért engem is érdekel....hibásan is
Nekem sem sok időm van, bolt mellet nem egyszerű mocizni! Kína 2 hét, szuper volt :)
Szinte egy szabad hétvégém nem volt.
Egy 2000 Km-es horvát hétvégétől eltekintve.....................kínában?
Idő nincs rá, nem a pénz a kérdés. Ha nem bírja ki megy vasáron a méhbe
Amikor jó idő volt Kínában voltam, talán 2 -3 hete motorozom az idén, no meg volt havas kiruccanás is márciusba :)
Talán idén már 3000 lement tavasszal.
2007-ben sem volt jó idő...... márciusban ráfagyott a tükörre az esti pára
Az idei tavaszt ismered sok lehetőség nem volt menni :) Tavaly meg 2000 ment bele 1 hónap alatt!