Nekem sem állt meg a víz, csak a kompi csatijain folyt :) Te már megszoktad a nagy hangot, én még szoktatom magam :) Pár hete sétáltam fel a mocimhoz, az öregek otthonánál hallottam hogy járatod a motort
De beveri, de nem állt még le sehol, meg nem kezdett szirénázni villogni kattogni brekegni Én a tompítót csak az Osztrák túrára tettem be, meg a vizsgára, de ott be se indították, uh felesleges volt...
Mentem esőbe, de megmondom öszintén, nem vettem észre beázást, csak annyit, hogy felveri. De én amúgy is vissza akartam tenni..... meg mostanába időhiány miatt csak kb. heti 1x megyek vele 50-100km-ert. De most annyira jó idő sincs szerencsére, aztán pár hét és több időm lesz.
Amúgy igen jóó a Martin dob, szép a hangja. Nekem is sokan dícsérték, én csak tompító nélkül használom, kezd a hangja is beállni, már nekem se olyan zavaró, mint elején. /mondhatnám úgy is, hogy fejforgató hangja lett/, sőt, ahogy egyik ismerősöm mondta, a hangerejének növekedésével egyenesen arányosan csúszik le a lányok bugyija
Az lesz nekem is szerintem. Hogy szuperál a Martin dob? Nekem nagyon tetszik, eddig mindenki dicsérte a hangját :) Tompító nélkül meg brutál , nem tudom megállni hogy ne húzzam neki
Neked nem veri be? Pár napja esőben mentem és leszedtem az ülést.... csurgott a víz az elektronikára, a felül a kapaszkodó alatt alulról folyt be. Ki is látni ott Mindegy ránézek hátha könnyű elfedni a rést, vagy a hővédőt ráfabrikálom :) 5 napra megyünk Erdélybe 24-én, a mostani változó időjárásba szivaccsá is ázhatunk, nem szeretném ha beázna valami
Van egy vizes kérdésem, sport dob van a mocimon, a gyári hővédő lemezt kiszedtem a gyári dob felől amikor kicseréltem. Most vettem észre nedves időben hogy az ülés alá felveri a kerék a vizet és egyenesen az elektronikára csurog.
Mi a megoldás?
Tegyem vissza a hővédőt vagy szigeteljem le valahogy?
Nektek hogy van megoldva?
Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem!Suzuki gsr-600-as motorom sebbeségváltásnál(lefele) leáll.Álltalában 3-ból 2-be,de más fokozatokban is előfordult már.Felfele váltasnál nincs probléma.Segitségeteket előre is köszönöm!
Amúgy igen jóó a Martin dob, szép a hangja. Nekem is sokan dícsérték, én csak tompító nélkül használom, kezd a hangja is beállni, már nekem se olyan zavaró, mint elején. /mondhatnám úgy is, hogy fejforgató hangja lett/, sőt, ahogy egyik ismerősöm mondta, a hangerejének növekedésével egyenesen arányosan csúszik le a lányok bugyija
Van egy vizes kérdésem, sport dob van a mocimon, a gyári hővédő lemezt kiszedtem a gyári dob felől amikor kicseréltem. Most vettem észre nedves időben hogy az ülés alá felveri a kerék a vizet és egyenesen az elektronikára csurog.
Mi a megoldás?
Tegyem vissza a hővédőt vagy szigeteljem le valahogy?
Nektek hogy van megoldva?
Henti majd ha lesz valami jó kis idő akkor előkapom a ballábas rollert és csapatunk egyet mint régen, már igazán aktuális lenne
Írd le, hogy ilyenkor is csinálja-e.