Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VÉLEMÉNY ?
A régi GSR-eseket összeszednénk .
Szia Maci !

Csinálhatnánk 1 Balatonalmádi-Áporka-Dobogókő Emléktúrát
Jó Napot Kííívánok !

Holnap valaki Kakucs , MAMI kupa
Csak jóóó legyen neki ez számít
egy bizonyos kor után már csak ez marad, mi? Beborítom olajjal, aztán ki-be tolom neki Asszony nem panaszkodik?
mindenkinek köszi a választ, majd kezdek vele valamit :)

ma végre felkerült a GSR feliratos felnicsík, ha lesz időm, dobok fel róla képet

nagyon feldobja a vasat!
Sziasztok!
Valakinek van ilyen, vagy ismer olyat akinek van ilyen ... stb stb

htm]ILYEN NI![/L]

szóva, ha volna, akkor
1. tapasztalat? takarításhoz, parkoláshoz árnézésre, utánaolvasva meglehetősen praktikus!
(épp a múlt hétvégén keveredett átköltöztetésre a drága a másik drágával és velem egyetemben, és az új helyen na ... kapóra jönne valami ilyesmi tákolmány ...)
2. honnan lehet legolcsóbban bészerezni?

ha le akartok róla beszélni azt se bánom!
bár most ez a "mászt hev" kategória lett ...
Sziasztok! Egyik ismerősöm Árulja!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600-693843
5
Nekem nem akad :) Tegnap gurultam 340KM-et, jól viselkedett a drága :)
Cseszheti.
Ha ép a váz az lopott és nem tudja beépíteni.
Ha meg törött és legális akkor meg kuka a váz.
Ez a 22-es csapdája.
Bontva nincs.
Ha egy motornak ép a váza, akkor azt építik újra és nem elbontják.

Ezt fordítsd le magadnak a google-val!
Szia szükségem van a váz/alváz GSR 600. Volt egy baleset, és tört, szükségem van egy keret, jó állapotban. Ha tud segítsen nekem, legyen szíves küld én elektronikus levél-val a ár-euróban samuel.telescu@yahoo.com
Ezzel a kulcs problémával még nem találkoztam .Ha eszembe jut nagy ritkán akkor száraz állapotban kompresszorral kifúvatom majd sima motor olajjal megborítom ,megjáratom a kulcssal többször és utána addig ki - be tolom - húzom még alig hoz magával olajat a kulcs hogy ne kenjek össze vele semmit .Nekem ez bevált idáig .
Ez amolyan suzukis betegseg szerintem. Az en gsr-em is csinalja meg a haverok gsx-rei is. Uh no para! :) igy kell, hogy szeressuk! :)
Nincs ott olyan alkatrész, ami megtudna rozsdásodni.
Zárolajozó gazdagon és ott ahol forog a kulcs....sokszor megjáratni.
Be kell szappanozni ! Bocs ez lemaradt !
Sok turán gurultam GSR-s nyavalyásokkal de nem volt olyan eset, hogy ne akadt volna a gyújtásnál kulcs 10ből-10X! Nyilván nem tipikus és semmiesetre sem típushiba, mert a GSR soha nem romlik el !

Szoval ha ez boldogít másnál is előfordul ez igen gyakran ! Nem számottevő!

Szép napot !
Gondolom az tett be a gyújtáskapcsolónak, mikor az előző tulaj bő vízzel lemosta a gépet, az szerencsésen belefolyt, majd berozsdásodott...

a legjobban az zavar, hogy nem tudom a kormányzárat elfordítani...
Nekem is ugyanezt csinálta Olaszba, -jobb nem lévén- befújtunk egy kis láncspray-t, azóta jó..
egyszerű ember lévén úgy gondoltam, hogy a wd-40, is megteszi

amikor a kulcsot beleteszem, és próbálom elfordítani, egy pár milliméternyit meg kell emelnem, mert különben nem fordul el

tartalék kulccsal is ugyan ez a helyzet....
"zárolajozó"

Mondjuk látnom, éreznem kellene mennyire akad.
Másik kulcsoddal hogyan megy?
Remélem holnap is ilyen idő lesz, irány Szlovákia