A gyújtáskapcsolómmal kéne valamit kezdenem, mert csak úgy tudom rendesen elfordítani a kulcsot, ha egy kicsit kifelé megemelem. Ezzel még így nem is lenne baj, mert nagyjából már rá állt a kezem, csak így majdnem lehetetlen a kormányzárat ráadni..
Remélem csak hallucinálok de elkezdett másodikba váltáskor csattanni
a váltóm, eddig szebb hangja volt , bár lehet hogy csak hipochonder lettem a motorral kapcsolatban De lehet hogy nem kellene annyira veretni
Ma csináltunk egy kis kanyart.Alsóörs láttam jó pár GSR-t.Veszprémben átvészeltem a felhőszakadást.A végén meg megnéztük Győrben az áradást.Az első képem a túra GSR-ről
A gyújtáskapcsolómmal kéne valamit kezdenem, mert csak úgy tudom rendesen elfordítani a kulcsot, ha egy kicsit kifelé megemelem. Ezzel még így nem is lenne baj, mert nagyjából már rá állt a kezem, csak így majdnem lehetetlen a kormányzárat ráadni..
Vagy csak én vagyok balfasz hozzá?
Valami ötlet?
a váltóm, eddig szebb hangja volt , bár lehet hogy csak hipochonder lettem a motorral kapcsolatban De lehet hogy nem kellene annyira veretni
Mióta túrakormány van....
OK !
Reggel autóval arra gurulnék,beköltözött a harkály valahová!
Igen .
Voltál valahol-valamerre-akárhol motorozni ?
Reggel leszel műhelyben?
fogy is a hideg sör
Csodálatos idő van , 100 ágra süt a Nap !
Meggy leszedve , permetezés kész !
Jöhet a többi ,motorokat kellene lemosni , a láncot főleg megkellene takarítani.A kislánckeréknél is ki kellene pucerálni , ott van cucc rendesn
...Akkor ma sem lesz motorozás