Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat ha felfujod biciklipumpaval kapsz egy vasembertrofeat.
Amugy ezt hagytam el.
+ 1 pici-rövid teleszkópos bicaj pumpa , ha kiürülnek a patronok

/ a kipufogóról csak ne töltsem fel /
Ez van nekem .
Igen kellemetlen tud lenni mind a két eset.
A lajosos kukacot 200-nál elhagytam.
Hát..............kérdezd Ginot. Én normál 100 lóerős lánchoz valót vennék.
milyen nittelő szemet vegyek ha nem tudom milyen láncom van? jókat kérdezek mi?
Kell is a készlet, kicsit levert a víz, hogy mi lesz így... 150km-re voltunk a szállástól és már késésben. Nem gondoltam volna, hogy lehet javítani... lényegében zsír új gumi volt (Türnitz előtt tettem fel), kidobni nagy kár lett volna. Nagyon profi és jófej volt a gumis, de ez jellemző az ottani olaszokra.
A lányok átkompoztak gyalog Korzikára (Bonifaccio), de vissza is menekültek az első komppal, annyira bunkók voltak a franciák. Egy étteremből szabályosan kidobták őket, mert csak kávét rendeltek.
Teljesen korrekt ár érte .

Én hordok az ülés alatt egy ilyen gilisztás defekt javító készletet, pumpával , patronnal.A ragasztó anyagot már frissebre kell cserélnem az tuti mert már 7.éves.Türnitzbe vittem +-ba friss ragasztót .
Önkéntes melóban leszek , még néző sem lehetek .
Egy 10cm-es tompa végű csavar valahogy tövig bekerült a gumimba... nem tudom, hogy hol és hogyan. Mázlim volt, mert öt percen belül találtunk egy profi gumis műhelyt és 5 EUR-ért orvosolta a bajt.
Szia !
Egyik képen defekt javítás látható , mi okozta ? Csak mert annyira tökéletesnek látszanak az utak hogy szinte elképzelhetetlennek gondolható valami szög féle rajta .
Ja! Képen egy pici lány van, aki, ha akarná, sem tudná lerakni a térdét az aszfaltra! :-)
Adj Isten Klántagok!
Én, mint egykori GSR-es, szerveztem egy Kakucsot csütörtökre, ahol a Ragány Tomi, - Tomtattoo egy kis pályázást oktat! Reggel 8-kor találkozunk a Fradi pálya előtt! Bár hivatalosan 10-kor nyit a pálya, de mi már 9-től birtokba vesszük! 13 óráig pályáznánk 20 perces etapokban, ami alatt folyamatosan javítanák a hibáinkat! Pályadíjjal együtt 8.000,- Ft/fő a részvételi díj.

Persze, a pálya nagymestereire ez nem vonatkozik. Ők már tudnak...

Üdv mindenkinek! Oldklu
Végül is motorozni mentetek
A lányok panaszkodtak, hogy hideg van (kánikulára és nyaralásra készültek), de nekünk motorozáshoz tökéletes volt.
Jó időtök volt végig ?
Igen, én is az asszonyra fogom. Köszi, szuper volt, sosem értem miért is jövök el onnan...
Igen , jóó erőben van ! Ennyit tesz 1 jó barátnő
Most néztem az új fotóidat , NAGGGGYYYOOONNNNN JÓÓÓK
Az arany mindíg valaminek a tövében van ! vagy aranyat érő
Ahogy láttam a fiad már nem ennyire kis soványka
ééés ismét motoroztam végre valahára
elmentél megkeresni az aranyat a szivárvány tövébe?