Kell is a készlet, kicsit levert a víz, hogy mi lesz így... 150km-re voltunk a szállástól és már késésben. Nem gondoltam volna, hogy lehet javítani... lényegében zsír új gumi volt (Türnitz előtt tettem fel), kidobni nagy kár lett volna. Nagyon profi és jófej volt a gumis, de ez jellemző az ottani olaszokra.
A lányok átkompoztak gyalog Korzikára (Bonifaccio), de vissza is menekültek az első komppal, annyira bunkók voltak a franciák. Egy étteremből szabályosan kidobták őket, mert csak kávét rendeltek.
Én hordok az ülés alatt egy ilyen gilisztás defekt javító készletet, pumpával , patronnal.A ragasztó anyagot már frissebre kell cserélnem az tuti mert már 7.éves.Türnitzbe vittem +-ba friss ragasztót .
Egy 10cm-es tompa végű csavar valahogy tövig bekerült a gumimba... nem tudom, hogy hol és hogyan. Mázlim volt, mert öt percen belül találtunk egy profi gumis műhelyt és 5 EUR-ért orvosolta a bajt.
Egyik képen defekt javítás látható , mi okozta ? Csak mert annyira tökéletesnek látszanak az utak hogy szinte elképzelhetetlennek gondolható valami szög féle rajta .
Adj Isten Klántagok!
Én, mint egykori GSR-es, szerveztem egy Kakucsot csütörtökre, ahol a Ragány Tomi, - Tomtattoo egy kis pályázást oktat! Reggel 8-kor találkozunk a Fradi pálya előtt! Bár hivatalosan 10-kor nyit a pálya, de mi már 9-től birtokba vesszük! 13 óráig pályáznánk 20 perces etapokban, ami alatt folyamatosan javítanák a hibáinkat! Pályadíjjal együtt 8.000,- Ft/fő a részvételi díj.
Persze, a pálya nagymestereire ez nem vonatkozik. Ők már tudnak...
Amugy ezt hagytam el.