Szervizt ugyan ez a szerelő csinálta még márciusba. Azok a javitások ezt a hibát nek okozzák. A szerelő maximálisan profi, egy nem mindig jelentkező hiba megtalálása nem kis meccs. Csak a turát sajnálom a motor mind1. Már bérlésen is gondolkodtam de 10e/nap elég sok. Ha megszivat a gsr megy a levesbe...
Jó ez a motor, fene vigye el persze nem javult meg. Nem kicsit vagyok ideges, azon gondolkodom beküldöm a patakba! Rejtett apró hibától kezdve bármi nagy dolog is okozhatja, 4500-as fordulatig rángat és olyan mint ha 3 henger menne vagy nem kapna benzint. Hab a tortán hogy Kb 20 km megtétele után kezd jelentkezni, a szerelő ment vele elég sokat de nem észlelte a hibát. Holnap visszaviszem de ideje és sok tippje sincs, esetlegesen pillangószelepre gyanakszik, de ez sem 100%, se hibakód, se FI jelzés se tárolt hiba nincs! Erdélyi túra ezzel nem lesz hétfőn Végül is 5 hónapja tervezgetjük és ezért vettem dobozt, doboztartót és az összes motoros barátom megy, szállás lefoglalva stb... Úszni fog a kicsike ha nem javul meg!
a szokásos helyen tankoltál? Nem lehet, hogy valamit beakpott az injektor a szar benyától? Én kijárnám vele gyorsan, majd rátankolnék a SHell V-powerből.
Nem villog semmi, felette jónak tűnt, bár kicsit erőtlenebbnek véltem. A gyerkőccel voltam pont óvatosan mentem, visszafele már kevésbé rángatott de érezhető hogy valami nincs rendben. Most csapattam egy kanyart vele, erő megvan de normál utazó tempóba nem egyenletes a motor és a kipufogó hang sem egyenletes. Semmit nem cseréltem benne mostanában, 2000Km el ezelőtt volt szelep állítás, gyertya csere és hangolás. Szétvet az ideg mert hétfőn indulunk Erdélybe. Holnap elviszem a szerelőhöz de nem sok esélyt adok rá hogy lesz rám idő addig :(
pl:próbáld ki a régi gyertyákkal
Enyém ha besz@rna GINÓ-val venném fel a kapcsolatot .
Felette jó?
Gyújtás(gyertya, trafó)...TPS...MAP......látatlanban....
Valamit csináltál, cseréltél rajta mostanában?
http://www.motoremelo.hu/szele...
Én itt vettem az emelőimet. http://www.motorgumizala.hu/in...
Nézd meg vannak árak is.