Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályázók figyelem!

Dunlop Radial használt pályagumi eladó!

Első: 125/80 R17 KR106, ~3,5-4,5 mm középen

Hátsó: 195/ 65 ZR17 KR108, ~4-5 mm középen

Ár: 20.000 Ft (párban értendő)

Motorvásárlásakor kaptam őket a motor mellé, de nekem nincs rájuk szükségem.
Az előző tulaj Keszthelyen vette egy használt gumi kereskedőtől, aki mintát vágott bele.

A hátsó a vágás óta motoron nem volt (!), szerény véleményem szerint az első is jó lesz még pár gyors körre a Ringen!

Ha párban érdekel valakit, ajándékba adok mellé még egy ugyan ilyen hátsót, amivel közlekedni már sajnos nem lehet, de elfüstölni még bőven!

Érdeklődni e-mailben: makai_jozsef@freemail.hu
csak holnap kezdek
Szia
megyek gumit cserélni a Milánhoz
hát ma sem mondhatom h nagy kedvem lenne dolgozni
és Te melyik is vagy
vaze 94-es, nehogymáá többe kerüljön a leveske mint a hús
én már láttam azt a motort, innen nem sokan mondanák, h de mennék vele egy kört! Pálya motor is volt valamikor, mind a két oldala festette már az aszfaltot, nem egy látványos darab na, nekem elhiheted, de Minisógor most éppen ezt szeretné
Én nem kérem a kezelési útmutatót hozzá, csak a nyalás része érdekel .............. lehet Cereden is ?

A fagyizáshoz: link
Valaki tud valamit erről a sisakról?

http://shox.hu/term%C3%A9kkata...
Szép jó estét! Ma egy Méray mellet ébredtem téli álmomból! Több volt mint megrázó! Indulhat a szezon!
szia ha lehetséges én is kérnék egy magyar nyelvű kezelési útmutatót. email cím:tomositibor@gmail.com a fagyit valahogy megoldjuk :D:D
nekem is van 60ezer és viheti
azért a gixxihez vennék egy rendes csizmát
1 túrát kellene szervezni Soltvadkertre , ott tutti fagyi van .....
Kedves Hojtjej!

Én is szeretném megkapni a magyar nyelvű kezelési útmutatót, és a fagyit meg megoldjuk a Majk-i Négy Remetében vagy bent a városban!
YO! valamikor megkapod!
hhhjaa és süt a nap , mindjárt megyek is
ennek a faszkalapnak nem való ilyesmi, mert lehet, h egy hónap mulva már a zongorahangolás fogja érdekelni, de köszönöm, h kikeresgetted
jó +beszéljük, hozd el az üzletig , ha nem nagy kérés, köszi
Szasz(tok!)
De van! Próbalehetőség Csepelen, ár megegyezés szerint! Sport túra csizma ilyen gore-tex szerű membránnal. Ne kérdezd a márkát majd megnézem !
Szia!

Használtat nem tudok, de ez új és szerintem jó árban is van.
Én is ilyet használok, nekem nem volt vele bajom még kopp-kopp
http://citybike.hu/spd/ESTORIL...
véletlenül nincs valakinek egy pár megunt és a sarokban hánykolódó csizmája 41 v 42 méretben? szivesen átvenném. a csopperos sógorom vett egy gixxit, van ruhája már, sisakja is, de egy csizma még nagyon elkelne a ruhatárba. köszi előre is
Mondjuk, h eddig bírtam
de teljesen igazad van
Ja !

Kivan éhezve rá nagyon ............mit tud egy kezelési utmutató birtoklása
dettó