Motorvásárlásakor kaptam őket a motor mellé, de nekem nincs rájuk szükségem.
Az előző tulaj Keszthelyen vette egy használt gumi kereskedőtől, aki mintát vágott bele.
A hátsó a vágás óta motoron nem volt (!), szerény véleményem szerint az első is jó lesz még pár gyors körre a Ringen!
Ha párban érdekel valakit, ajándékba adok mellé még egy ugyan ilyen hátsót, amivel közlekedni már sajnos nem lehet, de elfüstölni még bőven!
vaze 94-es, nehogymáá többe kerüljön a leveske mint a hús
én már láttam azt a motort, innen nem sokan mondanák, h de mennék vele egy kört! Pálya motor is volt valamikor, mind a két oldala festette már az aszfaltot, nem egy látványos darab na, nekem elhiheted, de Minisógor most éppen ezt szeretné
Szasz(tok!)
De van! Próbalehetőség Csepelen, ár megegyezés szerint! Sport túra csizma ilyen gore-tex szerű membránnal. Ne kérdezd a márkát majd megnézem !
Használtat nem tudok, de ez új és szerintem jó árban is van.
Én is ilyet használok, nekem nem volt vele bajom még kopp-kopp http://citybike.hu/spd/ESTORIL...
véletlenül nincs valakinek egy pár megunt és a sarokban hánykolódó csizmája 41 v 42 méretben? szivesen átvenném. a csopperos sógorom vett egy gixxit, van ruhája már, sisakja is, de egy csizma még nagyon elkelne a ruhatárba. köszi előre is
Dunlop Radial használt pályagumi eladó!
Első: 125/80 R17 KR106, ~3,5-4,5 mm középen
Hátsó: 195/ 65 ZR17 KR108, ~4-5 mm középen
Ár: 20.000 Ft (párban értendő)
Motorvásárlásakor kaptam őket a motor mellé, de nekem nincs rájuk szükségem.
Az előző tulaj Keszthelyen vette egy használt gumi kereskedőtől, aki mintát vágott bele.
A hátsó a vágás óta motoron nem volt (!), szerény véleményem szerint az első is jó lesz még pár gyors körre a Ringen!
Ha párban érdekel valakit, ajándékba adok mellé még egy ugyan ilyen hátsót, amivel közlekedni már sajnos nem lehet, de elfüstölni még bőven!
Érdeklődni e-mailben: makai_jozsef@freemail.hu