Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mire gondolsz, Tybee ha olvasod korábban én azt írtam, hogy szelephézagállítás kéne plusz valszeg vezérműlánccsere ... erre mondtak a szervizben egy összeget, amitől hanyatt estem. ha 20ezerért mit csinálnak ? és hogyan ?
Szerintem korrekt ár !
szerintem otthagyásra 20ezerért max. egyfajta "átvizsgálást" végeznek el abból amit írtál, de nem fognak szétszedni semmit, pláne nem egy ilyen ellenőrzést-karbantartást-cserét ami nekem kéne. biztos csak a rossz tapasztalat beszél belőlem, de én inkább ott lennék ha hozzányúlnak a motoromhoz
Akkor az csere! fasza mer kb 300km van benne!
Ha fölöslegesen indítgatod télen akkor biztos ! Egyébként nemigazán ...
Pedig szelephézag állítást csak teljesen kihült motornál lehet csinálni... Akkor vidd oda futóval vagy dobozos autóval megbeszélt időpontra... Mindegy hol csináltatdod, ha lábon viszed oda, csak másnap szedik szét, ha láttak már ilyet
sztem az nem normális ...
én sehol nem hagyom ott a motort de kösz a tippet azért
Helló! Szerintetek lehet olyan hogy bevizesedik az olajam a motorban télen a hidegben?
Szia

Bocs a beleugatásért...

Láncot hallásra nem lehet megállapítani, max a feszítő rugógyengesége miatt csörög... Ebből kár nincs.

Horváth Pisti (volt hosubás mesterszerelő) 06309922093 Gyál (Fekti Tibi udvarában), motort ott kell hagyni...

Én vele csináltattam. Szelephézag állítás, átvizsgálás, hangolás-beállítás (computeres, proptech software) 20e HUF Csak ajánlani tudom.
:) én a fotódra gondoltam, hogy kellett-e hólánc ... "nem jött át"

itt pesten csuda jó idő van! bár csak 1,5órát mentem, de épp elég volt kedvcsinálónak ... azért a hattalmas 500km-es rutinomnak ez így hirtelen elég is volt! :)
meg a nyári kesztyű kevés ilyenkor még ...

legalább sejteti magát a jóidő!

széles utat gumifákat olcsóbenzint mindenkinek!
Nem kell :)
Menjél, jó az idő!
:)
hólánc?

én most indulok...
Nekem megvolt
aki nem mazsola (nem úgy mint én), az ma útrakelt!?! :)
remélem!
még szerencse, hogy így törődnek velünk, gondolnak ránk ... és értékelik, hogy tehermentesítjük a nagyobb városok forgalmát, esetenként persze látszólag - hangsúlyozva látszólag - veszélyeztetünk másokat - pedig aki tudja milyen az élet két keréken ... - szóval köszönjük ... magyarország (nemecsek efekt) mert én így szeretlek!

http://totalbike.hu/magazin/2013/02/15/karoba_huzzak_a_motorosokat/
Igen, ez Sipie lesz biztosan. A km ennyi, hajtani nem hajtotta az tuti, ahhoz gyava volt es oreg bankba visszaadott motor, szerintem meg lehet belole alkudni. Gondozta, szerette, normalisan kapott olajat stb.
En is 43ezret beletettem anno a GSRbe, gondja nem volt. 6 eves motornal 30ezer km feletti a hiteles...
Ja es udv
háttal nem kezdünk mondatot csak szemből
hát túl sok fehér nem volt használatban ... én már nem emlékszem.
hát aki használja is a motort, annak ennyi az annyi
ez pont úgy néz ki mint a sipiapi gépe

de majd a többiek talán ezt megerősítik....ha meg az övé volt akkor
a km-től nem kell tartani....megkímélt
Használt motornál tudod mit szabad elhinni .....
Lehet még a márkáját sem
Évi 3e Km?
Vételtől számolt 2 hónap alatt megvan.Csak ingázással.
Nem sokat mentem tavaly de simán beleraktam 12ezret egy év alatt.
Hali!

Egy kicsit soknak tartom, az árat ennyi kilométerrel, ráadásul semmi extra minden full gyári rajta. Most vettem 1300000-Huft-ért 12300 km-el, sportkipuval, Brembo főfékhengerrel, plusz pexivel, hátul kis ledes index és más a rendszámtartó, plusz kormányvégekkel,teljesen leszervizelve, 2 év műszakival
névre írás(+40000) volt, kaptam hozzá egy 50000Hft-s bukósisakot.
Ha ezeket az extrákat kivonom az árból lassan 1milla körül járok és ebben csak12300 km van és 2009.08.-i

Külföldről behozott?
Akkor hozd be inkább te.
Jobban félnék a töréstől mint a sok Km-től.