Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300 ft és a postát is állja :-)
Ilyennél szoktam feltenni azt a kérdést hogy ha pl. ezzel foglalkozna akkor mennyiért csinálná meg ?

Válasz : ja -dehát - húúú - persze - de ......az mááás !
Jó Napot Mindenkinek !
Sok? Érdekes....

68 € körül van az új.
Nem tudom te mire gondoltál..... 500 forintra?
köszönöm sok annyiért.
Motul 5100 10w40 , vagy Repsol MotoRacing 4T 10w50, ez a kettő, ami mindenkinek bevált. De szerintem ez is jó.
Ez az olaj jó bele, igaz?
http://www.autoalkatreszaruhaz...
Sziasztok Gsr esek,segítségeteket kérném.Az első felnimet kének kigörgőzni,hol érdemes pesten és kb mennyibe kerül egy ilyen müvelet ?
Szia!

Engem érdekelne a Bukócső! Mennyibe kerülne?
Rendben
Köszi. Ha érkezik gondolj ràm.
5000.-
szia a komplett rendszámtáblatartó meg van még? mennyiért adod? üdv.
Szia !

Sajna már nincs, de ígéretet kaptunk, hogy 2-3 hét múlva talán lesz

Üdv: Andi
Sebesség váltó kar érdekelne engem :) Megvan esetleg?
Gsr 600 alaktrészek eladók ami elkelt váltókar , fékpedál , kipu takaró hátsóindexek , bal és jobb tank idom , km állás 14500 szerviz könyves , első villa és a hűtő javítható váz törött
06209238057 Csaba
Szia !

Megvan még, 8 ezer Ft.

Andi
Vagy ránézhetsz a shox januári akcióira.
Meglepően olcsón vannak cuccaik.
Szia. Jobb hátsó index érdekelne...
Szia!
Képesmotor, ill. Vatera, ezeket nézegesd gyakran, hátha!
Én is így akadtam rá az alpine ruhámra.
Sziasztok! Már kb. fél éve olvasgatom a fórumot, és nagyon jó érzés látni, hogy egy ilyen jó csapat van itt. :) Kb. 4 hónapja vagyok GSR tulajdonos. Segítsetek nekem kérlek. A tavaszi túrázgatásokra keresek barátnőmnek valami jó minőségű bőrruhát, elsősorban használt érdekelne, de nem találok sehol sem. :( Tud valaki ötletet adni, hogy honnan tudnék leakasztani egy jó árban lévő 38-as fekete-fehér kétrészest? Köszönöm előre is!
Vond le belőle azt a nem kevés összeget, amíg a nevedre íratod.
Komolyra fordítva! Megérné a csere ha el szeretném adni? A mostanit 950-ért hirdetem, nem hiszem hogy annyiért elkel, de nem is azért van fent. Mennyit kaphatnék a VFR-ért?
meg sem kottyan a Hondának 70ekm