Gomba szar.
Halgass a nagy Gino főmechanikászra.
Kihúzza a menetet a blokkból,eltörik és szívsz mire a bennmarad darabot kihalászod,esetleg viszi a vázat is.
Csak olyanra ad védelmet ami KB horpadás és karc.
Ammeg semmi ha igazán nagy kárt kell megelőzni akkor csak hátráltat meg több gondot okoz.
Cső jó de szar látvány.
Ergo vagy megszokod vagy beruházol pótalkatrészekbe a cső/gomba árát.
Esetleg carbon deklivédő tud jó lenni bár fene tudja mennyire áll ki a dekli gsr-en.
Nekem speciel olyan faszán megáll a dekli-kormány-tank-hátsó lábtartón hogy az első lábtartó le se ér...............csak a váltókat.
De azt 2 rugóért hegesztik tehát nem nagy gond.
Mert a gomba védi a tankot? Letörik és odalesz minden....
Nekem cső volt fent és 110-nél leírt.....a farokidom le sem és, mert az első gumin és a bukócsőn csúszott. A cső megvédi a blokk mindkét oldalát. nem törik a váltó és a fékpedál sem. A gombánál mindennek annyi...
Én nem akarlak meggyőzni, azt csinálsz amit akarsz.
Hali!Nem kötekedés miatt kérdezem,csak érdekelne van tapasztalat valakinek esése folyamán arról,hogy eltörné a vázat?Nézegettem a képeid ott van egy túrádon 3 gsr is mindnek gomba volt fenn.Nekem az lsl azt írta elvileg még irányban is tartja mert elmozdul az a kis szárnyrész.Tényleg érdekel,nekem mondjuk a bukócső jobban tetszik ,de gyorsan gombát vettem rá.Még mindig gondolkodom a cserén viszont nem tudom a bukócső eléggé védi-e a felső(benzintank)részt.
hol kapaszkodhat ?szerintem túl lennt van nem? vagy hátulról előre jövőre gondolsz?én oda szeretnék hegesztetni a GSR felirat előtt pár centivel van a gyári felfüggesztés helye,igaz át kell fúrni a burkolatot.
Szomorú hírrel kell jelentkezzem, elkelt szeretett GSR-em, remélem szerető gazdára talált, mert megérdemli!
Nektek köszönöm a sok-sok segítséget, amit nyújtottatok!
Széles utat!
Halgass a nagy Gino főmechanikászra.
Kihúzza a menetet a blokkból,eltörik és szívsz mire a bennmarad darabot kihalászod,esetleg viszi a vázat is.
Csak olyanra ad védelmet ami KB horpadás és karc.
Ammeg semmi ha igazán nagy kárt kell megelőzni akkor csak hátráltat meg több gondot okoz.
Cső jó de szar látvány.
Ergo vagy megszokod vagy beruházol pótalkatrészekbe a cső/gomba árát.
Esetleg carbon deklivédő tud jó lenni bár fene tudja mennyire áll ki a dekli gsr-en.
Nekem speciel olyan faszán megáll a dekli-kormány-tank-hátsó lábtartón hogy az első lábtartó le se ér...............csak a váltókat.
De azt 2 rugóért hegesztik tehát nem nagy gond.
Nekem cső volt fent és 110-nél leírt.....a farokidom le sem és, mert az első gumin és a bukócsőn csúszott. A cső megvédi a blokk mindkét oldalát. nem törik a váltó és a fékpedál sem. A gombánál mindennek annyi...
Én nem akarlak meggyőzni, azt csinálsz amit akarsz.
már itt is, kellene belőle hétvégére, rendeznénk egy forralt boros szánkózást Sóskúton
csövet rá az megvéd mindent és hamar megszokod szinte nem is venni észre
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Szerintem mind kettő megfelelő :)
Szomorú hírrel kell jelentkezzem, elkelt szeretett GSR-em, remélem szerető gazdára talált, mert megérdemli!
Nektek köszönöm a sok-sok segítséget, amit nyújtottatok!
Széles utat!
Nekem volt bukógombám , a vele adott csavar az elég gagyi volt
Célszerűbb a bukócső