Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Nekem semmi ilyet nem mondott, és nem is lett állítva, max az alapjáraton, vagy csak szimplán nem mondta meg...

Gino! Vélemény ?
"A szaki szerint nem ártana a keveréken állitani a spotrdobhoz. Azt mondja azért dadog be néha "

Ez nettó hülyeség.
Nincs ebben karburátor, amin állítgatni lehetne a keveréken.
Utólag belegondolva lehetett volna gond is a feszegetésből, hálistennek nem lett. Lenne jo idő, kiprobàlnám már menet közben a hangot:) Bár jövőhéten viszem szelepállitásra és lánccserére oda ahol neked is csinálták a szelepállitást. Addig tesztelem. A szaki szerint nem ártana a keveréken állitani a spotrdobhoz. Azt mondja azért dadog be néha mert gyárilag is szegényes a keverék. Martin szerint semmit nem kell állitani lehet igaza van.
A hűtőt nem szedtük le, csak meglazítottuk azt is, hogy hozzáférjünk a leömlőkhöz, pont annyit mozdult el, amennyit kellett, kis lazítás után az egész rendszer süllyedt annyit, hogy kiférjen a dob a segédváz alól. Én nem mertem feszegetni. De megoldottátok, működ is, úgyhogy nincs gond. Db-killert meg a dobd a francba, nem kell az, fogják csak be szépen a fülüket, te meg még jobban fogod imádni!
Bizony jobb Igazad volt, méteres csővel feszegettem le a dobot 1 óra szerencsétlenkedés után A toroknál nem akartam lekötni meg a hűtőt kiszedni... Végül engedett a nyers erőnek.
Állat lett, élőben biztos jobb!
Sikerült a csere, a régit leszedni valóban nem volt egyszerű, a Japán tervező csuklott is valószínűleg!
Íme az eredmény:

http://www.sportmotor.hu/motor...

A videó nem adja vissza a hangot annyira mint élőben.
Szépen szól és annyira nem hangos mint számítottam rá, tetszik !
talán mert a munkád közel áll ehhez én sem szenvedek ha el kell könyvelnem valamit
Én többször is csináltam már.....de egyszer sem szenvedtem.
Természetesen a kipufogó leszerelésről beszélünk, mielőtt még valaki másra érti..... persze arra is igaz.
Ja így értem
+ 1000Ft volt a posta, így 74.800 lett a vége. Nagyon profi munka, nagyon tetszik.
Hangos lesz az biztos, a DB killer betét remélem fog rajta egy kicsit, pár óra múlva kiderül :)
nem olyan bonyi csak le kell bontani hozzá a fél hátulját egyszer mindenkinek végig kell ezt sz... envednie
Írtam én is Martin-nak és ezt válaszolta, persze hosszabban
Posta ebben benne volt? még nem tettem le róla én sem, de kiváncsi vagyok nagyon a hangjára biztos dúrva
és tetszetős dob, jó választás
Honnan tudod a téli kedvezményt?
Igen jött TÜV papír is! Holnap felszerelem, rakok fel videót róla!
Helló!
82ezer igaz? -10% téli kedvezmény!
Jött vele a TÜV papír is?
Én is érdeklődtem felőle, nagyon kiváncsi leszek a hangjára, ha van rá lehetőséged dobhatnál fel majd.
Fűrész megoldja.
Szerintem félreértettél valamit :).Úgy néz ki én is lekapom és eladom az enyémet és bukócső megy helyette.
Az hagyján, én még a leömlőket is lelazítottam, mert másképp nem tudtam leengedni a rendszert annyira, hogy kiférjen a segédváz alól a dob...
Ne is mond, mióta mondtad félek tőle :) A katalizátornál is lekel lekötni ugye a Youtubeon úgy láttam!
Sejtem hogy a doboztartó vasa nem fér el mellette, nem lesz egyszerű
Szia Hentibarim
Én nem tettem, de nem lesz egyszerű a gyári levétele, már most szólok. Amúgy király, kiváncsi leszek a hangjára!
Megvan végre :) Szuper minőségű, nagyon szép munka! Holnap felszerelem és meghallgatom!
Tömítőt érdemes tenni a csövekhez vagy felesleges?
parancsoljáá kérlek