Üdv!
Előre elnézést kérek, ha nemrég szóba került témát pedzegtetek és lusta voltam visszaolvasni a nemrég írt hozzászólásokat!
Az írásom egyetlen de legfontosabb célja: egy GSR boldog tulajdonosa szeretnék lenni az elég közeljövőben Az egyetlen problémám az anyagiakkal van így szóóóba sem jöhet új motor csak és kizárólag használt. Ebben szeretném kérni a segítségetek, azaz, hogy valaki tud-e valakit aki egy GSRtől szeretne megválni? K6-K7-re gondoltam, ahogy néztem ehhez elég vastag a pénztárcám...mindenféle útba igazítást és ajánlatot szívesen átrágok!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek
aham. a befogó a gyári, a szélességéből nekem is vágni kellett, de egy kis trükkel a gyári végsúly ment rá vissza nekem grafitszürke van, szerintem nagyon széééép próbáltam fotót keresni, de mindig rápakolom a cuccaimat a kormányra, ha megállunk
ha érdekel bukógomba nekem van eladó!
sosem tesztelt gyári suzuki bukógomba!kolbászzsír metálon tesztelve
ilyen a gomba,de a logó nincs rajta!ujonnan sem volt!
láthatod a képeim között is hogy milyen a motoron!
az új ára 38992 ft (suzuki honlapján) én 15+postáért odaadom!
Hát.........túlzott divat lett mostanában a fehér,elég kényes szín,és sose jött be igazán.
Erre meg igen rágizdultam képek alapján.És ebben a tipusban igen ritka.
Inkább kawákon láttam.
Nagyon csecse napfénynél az arany gyöngyház.
Előre elnézést kérek, ha nemrég szóba került témát pedzegtetek és lusta voltam visszaolvasni a nemrég írt hozzászólásokat!
Az írásom egyetlen de legfontosabb célja: egy GSR boldog tulajdonosa szeretnék lenni az elég közeljövőben Az egyetlen problémám az anyagiakkal van így szóóóba sem jöhet új motor csak és kizárólag használt. Ebben szeretném kérni a segítségetek, azaz, hogy valaki tud-e valakit aki egy GSRtől szeretne megválni? K6-K7-re gondoltam, ahogy néztem ehhez elég vastag a pénztárcám...mindenféle útba igazítást és ajánlatot szívesen átrágok!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek