Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Előre elnézést kérek, ha nemrég szóba került témát pedzegtetek és lusta voltam visszaolvasni a nemrég írt hozzászólásokat!
Az írásom egyetlen de legfontosabb célja: egy GSR boldog tulajdonosa szeretnék lenni az elég közeljövőben Az egyetlen problémám az anyagiakkal van így szóóóba sem jöhet új motor csak és kizárólag használt. Ebben szeretném kérni a segítségetek, azaz, hogy valaki tud-e valakit aki egy GSRtől szeretne megválni? K6-K7-re gondoltam, ahogy néztem ehhez elég vastag a pénztárcám...mindenféle útba igazítást és ajánlatot szívesen átrágok!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek
köszi!
aham. a befogó a gyári, a szélességéből nekem is vágni kellett, de egy kis trükkel a gyári végsúly ment rá vissza nekem grafitszürke van, szerintem nagyon széééép próbáltam fotót keresni, de mindig rápakolom a cuccaimat a kormányra, ha megállunk
csáó!

ha érdekel bukógomba nekem van eladó!
sosem tesztelt gyári suzuki bukógomba!kolbászzsír metálon tesztelve
ilyen a gomba,de a logó nincs rajta!ujonnan sem volt!
láthatod a képeim között is hogy milyen a motoron!

az új ára 38992 ft (suzuki honlapján) én 15+postáért odaadom!
Szia!

Több ár van, attól függ milyen a szín.
Én is innen rendeltem és haverom is. Megvagyunk elégedve vele
http://felnicsikok.hu/index.ph...
de ha jól látom 1490.-/ kerék (amit belinkeltem azon van ár)
nem emlékszem már... de nem vészes
helló!

köszi! tetszik!:) mennyiért csinálták?
köszike, Te ezt használod?
köszi szépen! nem gondoltam hogy elég a 1,5cm. a befogó marad a gyári?
Mekkora emelőt tettél alá és melyik típus a kormány vagyis inkább mekkora lett így.
Hát.........túlzott divat lett mostanában a fehér,elég kényes szín,és sose jött be igazán.
Erre meg igen rágizdultam képek alapján.És ebben a tipusban igen ritka.
Inkább kawákon láttam.
Nagyon csecse napfénynél az arany gyöngyház.
nem rossz,viszont nekem tetszett fehéren...
Hétfőig még igen.

Utána ez.
Köszi minden ok... néha benézek ide,de nem történik semmi.
Fehér még a tripla?
Hogy-smint?
ja...én is
Teis rég jártál erre.
Cső!

Én velük csináltattam. Olyat csinálnak amilyet szeretnél.

felnicsík
Pazzaz alukormányt

a befogó ill az emelő alatta, ja és én a szélességéből 1,5 cm et levágtam oldalanként mert túl széles volt a kocsik között
és méret a 840*140*170 már túl nagy 790 hossz elég nem?ahhoz még + fékcsőcsere sem kell?
majd ha rákérdeztél és néz Rád hülyén a festő akkor tudok egy helyet, ahol kikeverik Neked flakonba, csak oda kell gurulnod a mintával
LSL
milyen kormányt vegyek a kutyulira?
nem tettem semmit + fndi-nél a pont!