Leszedtem az egész dobot,megrázogattam,nemcsörög benne semmi.Viszont ugyan ugy rezonál,és baszottul idegesit,de nem tudok rájönni mi miatt .Néztem azt a lemezt,ami a dob és a farokidom között van,az sem rezonál.Szétbasz az ideg
én is !Jó est Mindenkinek!Ma voltam Jocee barinál,meg néztem a Gixit csúcs guma,király kipú picit mélyebb a hangja,de nem hangosabb a gyárinál!Kinézetre meg EXTRA brútál
3 napra az utas + jármű assistance 2000-3500Ft között van (a legdrágább 400eFt-ig intézi a hazaszállítást pl.), Netrisken nézz szét. Én határozottan ajánlom a kötést, bármi közbejöhet.
És akkor most ki mikor indul? Asszonyt hoz valaki?
Illetve ugrásra van jelentkező a brigádból? A kedvezményes áron kell számolni, leszünk annyian már alapból.
Hány éven belül?
Mellesleg elromolhat, tehát nem elromlik/elromlott.
Akinek évek alatt gond volt vele, az már kicserélte úgyis. Akinek meg nincs semmi baj vele, annak már nem is lesz.
Szóval mókás ez a visszahívás, mert amelyik hibás lehetett már mindenki kicseréltette és nem is tudott róla, hogy majd visszahívják....
Amúgy meg a beszállítónál van/volt valami.... tehát nem a Suzuki a rossz.
A defektre ott a spray a hátizsákba..... másra mindenre ott a mászterkárd
A Suzukin nem szokott elromlani semmi.... aki béemwével jön, az meg hadd parázzon
minek az neked