Mekkora ciki volt , ott voltak az Anikó meg a kuki szülei is .
Kérdezte is a kuki anyukája , hogy mi ilyen jóban vagyunk , én meg mondtam , hogy persze nálunk ez így megy , havonta egyszer lemegyek , elviszem az Anikót egy körre , és mindenki megnyugszik egy darabig ! , ,
A legnagyobb azért az volt tegnap amikor szólt a kuki , hogy vigyem már el egy körre az Anikót , én meg kézen fogtam és elindultam vele a kapun kifelé ! ,
Puhítani? azt nem kell már ebben a korban ahol vagy A csajok a keményet szeretik nem szólt a jó apád anno
A szállást a helyszínen a távozáskor kell majd fizetni a Hubának, a tulajnak, jó fej az asszonyka meg remekül főzőcskézik ! A nappaliban lehet hömpörögni van nagy TV meg Xbox esőben lehet motoros játékot nyomni Ha meleg lesz van strand Nem egy Astoria szálló de a célnak megfelelő, tiszta, olcsó, jó és szép helyen van Én mint igénytelen itt is jól elvoltam
Kérdezte is a kuki anyukája , hogy mi ilyen jóban vagyunk , én meg mondtam , hogy persze nálunk ez így megy , havonta egyszer lemegyek , elviszem az Anikót egy körre , és mindenki megnyugszik egy darabig ! , ,
Gondoltam , ezen ne múljon a barátságunk .
De szólt , hogy a hayabuxával te állat ! , ,
Na de tegnap a Kykke ! , ,
Még mindig úgy szopik , mint a kisgyerek aki nem evett már fél napja ! , Olyan a vákuum a szájába , hogy alig bírtam kivenni belőle !
Kötöttél masnit a kis pöcsödre tegnap a mama születésnapjára ? ,
A szállást a helyszínen a távozáskor kell majd fizetni a Hubának, a tulajnak, jó fej az asszonyka meg remekül főzőcskézik ! A nappaliban lehet hömpörögni van nagy TV meg Xbox esőben lehet motoros játékot nyomni Ha meleg lesz van strand Nem egy Astoria szálló de a célnak megfelelő, tiszta, olcsó, jó és szép helyen van Én mint igénytelen itt is jól elvoltam