Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tejfölös lángos!vagy gyíkhús
Nagyon , de olyan hülye ez mindenhez , hogy nem tudta felszerelni én meg lemerítettem a bandit akksiját , szóval tök jót motoroztunk !
Mondjuk az Yvettet ott hagytam addig , és amikor visszaértünk tiszta tejföl volt a szája , de gondoltam , hogy biztos megebédeltek addig ! , , ,
olcsó sárvédőnek örült ?
Mekkora ciki volt , ott voltak az Anikó meg a kuki szülei is .
Kérdezte is a kuki anyukája , hogy mi ilyen jóban vagyunk , én meg mondtam , hogy persze nálunk ez így megy , havonta egyszer lemegyek , elviszem az Anikót egy körre , és mindenki megnyugszik egy darabig ! , ,
ott is ő fizet
éljen a Görög-Magyar barátság
Lehet , hogy ki is jön velünk !
rá adásul ingyen megbeszélted vele a pünkösdi reggelit ,hogy gyűjtse addig a lóvét,mert Ő fizet
A legnagyobb azért az volt tegnap amikor szólt a kuki , hogy vigyem már el egy körre az Anikót , én meg kézen fogtam és elindultam vele a kapun kifelé ! ,

Gondoltam , ezen ne múljon a barátságunk .

De szólt , hogy a hayabuxával te állat ! , ,
Küldött neked valami vackot a telefonodhoz a kuki , de kidobtam a kukába , mondtam neki , hogy az én komámnak ne szart küldjön , hanem rendes cuccot .
, ,
Háát ja , nem vagyok én perverz , hogy nővel !

Na de tegnap a Kykke ! , ,

Még mindig úgy szopik , mint a kisgyerek aki nem evett már fél napja ! , Olyan a vákuum a szájába , hogy alig bírtam kivenni belőle !
ha nagyon lenyeli,én nem akarom kihúzni ,,,,
Azért kell a masni rá , hogyha nagyon lenyeli , ki tudd húzni belőle ! , , ,
Jó hát nekünk is van gyomrunk!igaz tesa!
Nálunk szombaton se .
és ha lenyeli
áááááááááá,,,,,,,,,szombaton nincs sex
Szia rabló !
Kötöttél masnit a kis pöcsödre tegnap a mama születésnapjára ? ,
csá
Hello mindenki ! .....
Jó reggelt!
nem biztos hogy én motorozni fogok ma
Puhítani? azt nem kell már ebben a korban ahol vagy A csajok a keményet szeretik nem szólt a jó apád anno

A szállást a helyszínen a távozáskor kell majd fizetni a Hubának, a tulajnak, jó fej az asszonyka meg remekül főzőcskézik ! A nappaliban lehet hömpörögni van nagy TV meg Xbox esőben lehet motoros játékot nyomni Ha meleg lesz van strand Nem egy Astoria szálló de a célnak megfelelő, tiszta, olcsó, jó és szép helyen van Én mint igénytelen itt is jól elvoltam