Azért ne hasonlítsuk össze a siklóernyőzést, ahol még vissza is kell gyalogolnod a végén a hegyre, ha ott hagytad az autódat
Ugrás esetén 5-8 perc még van az ereszkedés, ami hasonló a siklóernyőhöz, de ami előtte van, az megadurva élmény... SS125-öt szorozd be 100000x Ja, és helikopteren sem ülhetsz bármikor.
Türniz árai: Szállás egy 2 ágyas, WC, zuhanyozós szobában, - ugye valakivel együtt,- 15 €/fő/ éj, azaz két főre 30 €6éj/szoba!
Reggel 3 €, vacsora 7 €! Azaz úgynevezett 1/2, azaz félpanzió 25 €/fő.
350 Km * 2, azaz oda-vissza, vagy túr-retúr, az 700 km! Ott napi 150 km, na ebből tessék kal-kulálni! Ki hány napra jön és mennyit megy még ott.
Én 2 éjszakát voltam ott, azaz 50 € + 3 tankolás 3*10 €, egy wienernitzel 6,50 € fagyi, süti 7 € 16 € egy vacsi a Golden Lionban.
Kifele egy soproni tankolás 4500, és visszafelé Győrben egy tankolás 4700 Ft.
Összesen: 109,50 € és 9.200,-. + KV a tankstelléken!
Ennél többet nem tudok, ja BECSÜLET KASSZA a nappaliban, ahol 1 € a sör, a jófajta erdélyi tömény. Ki - mennyit tölt magába, de hozott Jágerből is lehet dolgozni!
A szállás 20 főre biztosított! Ha más nincs hely a szobákban, akkor még olcsóbban lehet aludni a nappaliban a kanapén!
Na! Ennyi infó már elég legyen NEKTEK!
OLD!
ennyi pénzrt a komplett siklóernyős tafolyam meg van és még van benne egy tandem repülés is ami kb 20 perc (időjárás függő) nem 1.5 perc
sőt ha itt fizetsz be még olcsóbb
Ezt azért nem gondolnám, hogy kell!
JAGERT hoztok? Én nem iszom! Csak néha..., ha potya!
Ugrás esetén 5-8 perc még van az ereszkedés, ami hasonló a siklóernyőhöz, de ami előtte van, az megadurva élmény... SS125-öt szorozd be 100000x Ja, és helikopteren sem ülhetsz bármikor.
Reggel 3 €, vacsora 7 €! Azaz úgynevezett 1/2, azaz félpanzió 25 €/fő.
350 Km * 2, azaz oda-vissza, vagy túr-retúr, az 700 km! Ott napi 150 km, na ebből tessék kal-kulálni! Ki hány napra jön és mennyit megy még ott.
Én 2 éjszakát voltam ott, azaz 50 € + 3 tankolás 3*10 €, egy wienernitzel 6,50 € fagyi, süti 7 € 16 € egy vacsi a Golden Lionban.
Kifele egy soproni tankolás 4500, és visszafelé Győrben egy tankolás 4700 Ft.
Összesen: 109,50 € és 9.200,-. + KV a tankstelléken!
Ennél többet nem tudok, ja BECSÜLET KASSZA a nappaliban, ahol 1 € a sör, a jófajta erdélyi tömény. Ki - mennyit tölt magába, de hozott Jágerből is lehet dolgozni!
A szállás 20 főre biztosított! Ha más nincs hely a szobákban, akkor még olcsóbban lehet aludni a nappaliban a kanapén!
Na! Ennyi infó már elég legyen NEKTEK!
OLD!
Holnap Kakucson vagyunk, de hátul a kispályán!
Jön valaki pályázni?
Én ingyért mehetek!
ennyi pénzrt a komplett siklóernyős tafolyam meg van és még van benne egy tandem repülés is ami kb 20 perc (időjárás függő) nem 1.5 perc
sőt ha itt fizetsz be még olcsóbb
Na az ejtőernyős fanoknak
Helikopter MI 8 típus. Szuper gép
Helyszín: Siófok Balatonkiliti
Magasság: 4000 méter
Díj: 45.000.- Kamerásan 55.000.- Full HD. minőség lett.
3-4 fő esetén -10% kedvezmény.
Ugrási szándék előtt kb. 1-2 héttel kell egyeztetnem.