Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi kaját , miből vetted ?
bassza meg! jóképű vagyok mint Káj
én grillezek ,szűzérme,cs.mell,tarja,parázsburi,koviubi ,,,,,,,végén somlói ,,,,,,,,,osztán F1,szunya imádom a vasárnapokat vettem gázgrillt a szomszédok miatt se bűz se füst!
pici lila hagymával ,házi kenyérrel ,,,,,,,,, jáj de szar
jó reggelt

én utálom a libamájat
Szia Lackó
Kavicsos b@szki
HUh akkor nem nekem kellett lemondanom a kis-családom úgy döntött hogy ma Én se akarok motorolni Libamáj fesztivál a várba ? 30 fokban hú de jó lesz
Fizetek inkább érte, van lóvém , most kell kihasznélni, 370-es benya árnál
nézd meg a neten ,,,,,,,,,, az ingyé van
A 7en minden nap motorral voltam melóba ugyhogy rendes gazdihoz méltóan tegnap délután karbantartás volt
Ma elmegyek anyával, megnézzük a Tiszát!
Tsá Tesa
Én háromszor tankoltam , motoroztam eleget .
Jóreggelt
Tegnap senki sem motorozott , hijányolom a képeket. Allig volt "forgalom" itt a topikban, azt gondoltam mindenki motorozik
Szia GsrHenti !
Szia kofák
Bazz, most ébredtem , mi nem tartjuk meg ezt a szombaton nincs szexet
Akartam már kérdezni , hogy Türnitzben ilyen a tengerpart vagy kavicsos , mert ha kavicsos , én nem megyek !
Ez nem kerül sok pénzbe , kérdeztem az Anikót , hogy mit vegyek a születésnapjára , csak azt kérte , hogy vigyem el egy körre megint , de legalább toljam ki a motort az utcára , hogy le ne bukjunk ! ,
tudtok élni,,,,,,,,,,
Beteg ez a kuki , de tényleg , a jövőhétvégén ünnepeljük az Anikó születésnapját , de már előre félek , hogy milyen perverz dolgokat fog kitalálni !

Óvatos leszek , még a lábujjamra is gumit húzok ! , , ,
valakinek legyen jó!De mindig neked
A Blueyesnak is küldött navigációt csak nem tudta feltenni az sd-kártyára , de mondta , hogy hozzam el a kártyát , adjam oda mintha minden rendben lenne , az öregasszony meg lecocizik majd a boldogságtól ! ,