Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb. 330-340 km távolságra van(+vissza és ottani motorozás), akinek ilyen távolságra nem elég üzembiztos a motorja... hát akkor el kell gondolkodni.
Persze, bármi történhet.
De akkor meg ott van az autohome assistance, ami ~.8e-15e egy évre és egész Európában jó, a magasabb díjasban van egyéb térítés is.
miért, most elindulsz, hogy időben oda érj

akkor tessék

A-3184 Türnitz NÖ
Unterer Markt 2.

ott találkozunk

páleszt nem mindet meginni
Jó lenne úgy kötni hogy ha baj van állják a javszert vagy a hazacígölést.
Kopasznak tavaly jól jött..............még a szállodát is fizette a biztosító.
Műszaki hibánál.
Mi a picsának rohantok
Milyen biztositást kell kötni Sima utas, vagy a motorra külön valamit
Időben fox róla tudni
Már csak a cim kéne
tök jó lesz tizen megyük tíz féle képpen és időben találkozó Türnicben
Na, akkor mikorra menjek hozzdá Hentibácsi ? Cimet majd lökj email vagy sms, aztán én már odatalálok....vagy nem
,,, maradj a sütinél
Ja bocs most olvasom mggyszr Szombat 10ig? :((
Jó reggelt Tomibá! Szintén popókímélő: :))))))))))) Nem mindegy hol mikor és mikor hol mit használ az ember a zselét csak javasolni tudom! Mellbe, seggbe, ülésbe!

Tudom most mit gondolsz? nekem, mint kívülállónak mi a véleményem az intelligenciáról !
SZUPER akkor ez egyértelmű, pont ezt akartuk mi is mondani Péntek 12 kor indulunk Érdről De mi lesz GTFour.:! val ?

Amúgy kifele is érdemes már egy kanyargósabb utat tervezni és nem az egyenest legrövidebbet ! És azzal akkor letudva az aznapi kanyarvadászat

Én ezen mennék nekem ez jött be , mikor többször arra jártam utvonal
Az E vitaminos, Omegával dúsított olaj az kiváló
Hosszas 1eztetések után a vezetőséggel a következő álláspontra jutottunk
Mivel a Pünkösd után csak szerdán nyitunk, ezért a rendelést szűkebbre szabjuk, ami várhatóan azt eredményezi, h nem fog "kitartani" szombaton! Ezálltal okafogyottá válik a szerepem
A hajtáson még ott leszek (várhatóan 10-ig) utánna lepettanok, így lehetőség van arra, h Érdről a 15 óra helyett már12-kor tudjunk rajtolni
azé ez se rossz ugye
HY
sziasztok, jó reggelt!
Jó reggelt!
Jó Reggelt!

Akit érdekel:
Popókímélő: http://tommot-oldklu.blogspot....
Szia Geri

Nu, jóccakát
naaaa... viselkeggyünk ám
és milyen anyagból vannak......................
Mekkorák azok a bugyik ?
Sziasztok! Mag a Krisz!
Motoron elég a saját cucc! Velünk nem lesz kisautó! Erzsinek tuti a 20 bugyi, amik elfoglalják az összes helyet!
Azt fogják mondani, hogy ez már több a kiskereskedelmi mennyiségnél.... tehát Csempész vagy!
nehogy elvámolják