Nem vagyok oda az autópályákért , de ma azon mentem le a telekre és volt időm nézelődni , képzeljétek el , hogy a hayabuxa hatodikban 10,200-as fordulaton akasztja meg az óráját .
Reggel 10-kor kellene indulni , Balcsin inni egy kávét amit a Kykke fizet , tankolás és hajrá ki . Akinek kell az osztrák esti bulikra egy kis meleg gyakorlás , az a Kukibácsival megteheti , erre vár hónapok óta . Ha délelőtt indulnánk akkor talán még pénteken tudnánk egy kicsit kanyargászni kint is .
Szia Kufár !
Pénzt mikor kell adni a szállásra ?
A jagermacikat meg a hátizsákomat ki tudjátok vinni ?
Azért kérdezem , mert ha kiviszitek , akkor ki tudom vinni a szarházi Ginót magammal .
Azért remélem , hogy nem tudjátok megoldani ! , , ,
Arról van bármilyen infó, hogy esős idő esetén mi lesz? Szállást ki kell fizetni előre?
De onnan még gyorsul .
Reggel 10-kor kellene indulni , Balcsin inni egy kávét amit a Kykke fizet , tankolás és hajrá ki . Akinek kell az osztrák esti bulikra egy kis meleg gyakorlás , az a Kukibácsival megteheti , erre vár hónapok óta . Ha délelőtt indulnánk akkor talán még pénteken tudnánk egy kicsit kanyargászni kint is .
Pénzt mikor kell adni a szállásra ?
A jagermacikat meg a hátizsákomat ki tudjátok vinni ?
Azért kérdezem , mert ha kiviszitek , akkor ki tudom vinni a szarházi Ginót magammal .
Azért remélem , hogy nem tudjátok megoldani ! , , ,
gyá de jót gurigáztam, tök jó idő volt még most is
pici
Parabambinó