Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSR 600 / 750
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Gino
pedig nincs
K_LACI_R
https://docs.google.com/viewer...
itt a kanyar :)
misy
Szia. Szép a géped, nagyon jól nézki, és még valamit kérdeznék az a kanyar hól van melyik uton? Ugy tűnik nagyon jól lehetne arra motorozni.
Gino
Mindegyik felhajlós.... addig döntesz, ameddig akarsz
Zoli32
Amúgy tény hogy csinosabb a fém és ahogy néztem srégen le van vágva hogy mélyebbre tudd dönteni.
Zoli32
Se lábtartógumim se csizmám nem kopott még.Úgyhogy passz............őőőőőőőő egyszer beleállt a bokámba az számít?
Gino
Egyrészt én sosem figyeltem, foglalkoztam vele..... szerintem nem kopik.... csak max. úgy, mint a váltókar gumija..... de inkább a lábtartó és a váltókar gumija kopjon, mint a csizmám.
Zoli32
Annak asszem kopik a gumija.
Gino
Szerintem szép a gyári lábtartó is, semmi probléma nincs vele.
folkmusic
Ja, majd elfelejtettem: ez a Torque Out modell a Dainese-től.
És még egy kép a mociról, amit a tegnapi guruláskor csináltam. Már az LSL lábtartók vannak rajta. Szerintem sokkal szebbek és jobbak is a gyáriaknál.
folkmusic
Na, végre megvan az új csizma. Postával együtt 46e-be került (motoin.de)
Nagyon fasza :)
Abdul
Ne szólj be Sipikém, inkább szervezd az ugrást... amíg még elbír a zsinór.
Gekko
Most meg belekevernéd a Macit is?
sipiapi
Duci Juci !
K_LACI_R
Khai
az ügyvéd is a per befejeztével kéri a jussát
Gekko
pocs!
Gekko
.... Megfogadtam a tanácsodat talpas izéé!
Utólag mondod,hogy pénzzé tanácsótá vazze!
Khai
ötlet és verbáltolvaj
évi egymillió a szerzői jogdíjam
Gekko
Gekko
Gekko
Gekko
Lemaradt a kép... na majd megint nekirugaszkodok,csak előbb betolok egy kínaikacsát,márcsak a rend kedvéért!
Gekko
Hoppá!
(Ky Tesó,jövök a jogdíjjal
)
K_LACI_R
csak 8 rozsdás rugót találtam a sufniban így nem tudok menni
Valami kanyargósabb útvonalon Vasárnap menjümk Velencére halacskázni fehérvárra fagyizni?
❮❮
❮
…
5407 / 6427
5406
5405
5404
5403
5402
5401
5400
5399
5398
…
❯
❯❯
itt a kanyar :)
Egyrészt én sosem figyeltem, foglalkoztam vele..... szerintem nem kopik.... csak max. úgy, mint a váltókar gumija..... de inkább a lábtartó és a váltókar gumija kopjon, mint a csizmám.
És még egy kép a mociról, amit a tegnapi guruláskor csináltam. Már az LSL lábtartók vannak rajta. Szerintem sokkal szebbek és jobbak is a gyáriaknál.
Nagyon fasza :)
Utólag mondod,hogy pénzzé tanácsótá vazze!
évi egymillió a szerzői jogdíjam
Valami kanyargósabb útvonalon Vasárnap menjümk Velencére halacskázni fehérvárra fagyizni?