Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden tiszteletem mellett Old , 340+340= 680 (Bár hazafele hosszabb és sokkal szebb úton érdemes jönni!) és kint ekkor még egy métert sem mentünk! Amikor együtt voltunk kint napi 150-250Km közt átlag 200 mentem Én legalább is ! Ez még plusz két nap azaz 1080kM csak ez 6 litykóval és jó indulattal 380/l is 25000e Ft! Ekkor még szállás, sör, vacsi, fagyi, zizi és egyéb ! Biztosítás stb! Én csak azt mondtam hogy ez az út nem pont 100euró és pont! Több nap fajlagosan a végén olcsóbb! :)

Hochkar_ra pedig fel kell menni hógolyózni még ha fizetős is ! A kép egy hete készült ! :) Lacosz75 volt kint
A Bajai Suzuki tesztnapon sokan megprobálták az új GSR-750-est és nagyon húz és csak 11000 pörög!

valóban 3 tankolás volt kettő itthon és egy kint de lényegesen nem változott a költség az biztos
ahol eddig..... nem vitték azt máshova
Azaz 30-40e plusz a 700km benzin (kb. 3 tank = 15eFt)? Fizetős úton nem voltatok helyben? Ja, és egy térkép részlet jól jönne, hogy hol is van ez a helyszín Ausztriában.
Szép... egyszer nem figyelek oda és már rózsaszínre fújjátoki a Hondámat.
pontosan nem tudom mert nem beszéltük meg előre hogy mennyit mondjak, de úgy rémlik hogy 30-40 ezezer környéke volt cakkli pakkli szállás kaja pia nőaz nem volt + benya odavissza
Üdv!
én anyagiakban nem vagyok kompetens Alme szerint!
FNDI! Mennyiből jöttél ki Türnitzben a múltkor?
Na, az az igazi!
Majd kiirjuk hátra, hogy: "Ne kövess! Én is eltévedtem!"
a következőn majd melegnek állítjuk be
Majd megyek előre és nem tévedünk el... bár arra figyeljetek, hogyha kanyarban egyenesen megyek, ti azért vegyétek be. (a szardíniai társaság már gyakorlott ebben )
Hajrá 3-an jobb eltévedni
Harley-ra?
erre gondoltam
Majd egyszer egy másik.
Viszonylag fiatal vagy.......................majd egy HD-t nagy szélvédővel.
Köszi Sipi! Az álmodj szépeket-ig megy, utána érthetetlen a hollandod

Ugróiskola ügyben van valami hír?
ebből már nem, ez visszafordíthatatlan.... bomlás irányában haladva
Asszony nélkül akarom megoldani, nem kell plusz csomag. De lehet az lesz a vége, hogy megyek veletek szombaton.
Figyelj !innen szép nyerni!Küzdj ,csináld a dolgod ,,,,,,hozzál jó döntéseket ,és sikerülni fog!Én is voltam parkettán és mindig sikerült fel állni ,szerintem itt sokan másoknak is sikerült !Hajrá Gino!Lesz még szép mocid,,,,,,,,,,,
Szia...

Igen! teljesen igazad van ennyi szemét cimborát
Amit a Citán műveltek a full pofátlanság,,,de jól esett.
slaap wel en droom prettig! geliefde de andere van twee

Ezt a mondatot neki szedtem össze. Igaz tökéletesen helytelen ragozással

ÉS NEM CSAJOZIK A TOMI ! UGYE FIJJÚK!
Erre gondoltál?

van motorja csak most nem jó