Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gino.
A Viktor azt mondja szólt neked, hogy nyugodtan mehet az általunk megküldött anyaggal az Alianzos anyag vissza.
kialudtad magad?
Sziasztok!
Jó reggelt!
te henti, mi ez a Majkás póló rajtad mindenhol? A pasi meg mintha a csajod nézné....
Sziasztok
Tegnap sikerült egy fél Balatont motorozni anyával Érd-Tihany(komppal át)-Szántód-Fonyód-Érd 290 km
Oldklu ez volt az utasülés próbája, de jól szerepelt
Hello tybee.
Remélem nem kaptál hallás károsodást mikor a zajforrás után cammogtál. Nagyon jó volt igaz az ülő felületnek regenerálódni kellet. kellene még augusztusban szaladni egy kört. 4.2-re jött ki a fogyasztás úgy 635 km-re. esetleg beszállunk a rendőr konvojba igaz akkor nem ennyi lenne a fogyasztás. Brigéciolos kezelés után olyan lett a gép mint a gyári mostam vagy másfél órát. kiheverted már az utolsó kettőszáz km-et.
Remélem jól van ! régen volt erre.
gyere!oda regisztrálok én is
ha azt írja ...
itt azt írja a 3*20percre hogy 10500.-
Jó estét!
látom már bocsi 12-13
és ez mibe kerül
Augusztus 29-én lesz ilyen esti motorozás BR org szervezés alatt. 17-20 óra között, 3x20 perc. Árakat nem találtam, de náluk van lassú és gyors csoport beosztás is. Viszont az idők fixek, ha bukás van és takarítás az egyik 20 percedben, akkor az szívás.
pedig előtte vacsiztam

Lehet hogy a 8.-aira elmegyek
Ha jól tudom az a BR org szervezés, 3x20 perc 12eFt... De nem 100%. Mersz 2 óra korlátalan (mondjuk szeptemberben már 8 előtt kicsivel biztos sötét lesz, így nem teljes a két óra, és 13eFt.
Ja és jó étvágyat, látom éhes vagy.
vazzze ez 2009
Nem lehet, hogy ki kell próbálnod.........Hanem ki kell próbálnod!
eszi=esti