Ha jól sejtem voltál ma kakucson?legalábbis kísértetiesen hasonlít a piros gsr (igaz volt 2 is)
Más:talán ez megfelelő hely ahhoz hogy a szervezőknek(felh név alapján csak Oldklu és Gekko nevét tudom) megköszönjem a mai napi oktatást kakucson.nagyon jól éreztük magunkat.
Üdv:A győri különítmény
Ellenőrizni kell a töltést, generátort, akksit alapjáraton és fordulaton is.
Ha minden OK, lehet betankoltál valamit.... ez a jobbik eset, egyébként utána gyertyákat lehetne megnézni.
De elmehetsz vele márkaszervizbe, tudja tárolni az ECM a gyújtáskimaradásokat, ha valóban az hiba oka.
És Hoi
ennyi az ízelítőért:
királyfasza volt
köszönjük !
Más:talán ez megfelelő hely ahhoz hogy a szervezőknek(felh név alapján csak Oldklu és Gekko nevét tudom) megköszönjem a mai napi oktatást kakucson.nagyon jól éreztük magunkat.
Üdv:A győri különítmény
sziasztok !
Boldog Szülinapot! f n d i
Csak beszélgetni róla
Újság az nincs......Én még mindig ágyban, a motorom még kuka
Remélem szombaton van márkaszerviz, és megtudják nézni reggel
Majd megírom, mi volt a gond.
Köszi Gino a helpet! Veled és a gépeddel mi újság? Mostanában nem olvastam fórumot.
Ha minden OK, lehet betankoltál valamit.... ez a jobbik eset, egyébként utána gyertyákat lehetne megnézni.
De elmehetsz vele márkaszervizbe, tudja tárolni az ECM a gyújtáskimaradásokat, ha valóban az hiba oka.
Azóta nem próbáltam, de úgy volt, ahogy írod. Vissza eset a fordulat, és dadogott, körforgalomból kifele is, mindig.
Azóta már lehűlt és próbáltad újra?
A magas fordulaton jól működés után visszaejted alacsonyra és minden esetben dadogós lesz?