Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7500 km, jövő héten lesz 2 éves
Hát, 2 utcára van a kút. 80 fokig felmelegedett rendesen, de akkor még csinálta. kb. 5 percet mentem vele, meg előtte 3-4 percig pöffögöt egy helyben.
Mennyi km van a motorodban?
Volt már gyertya cserélve?
Nem mértem rá, szakszervizben cserélték, feltételezem, hogy kitudják. bár....

Viszont míg nem volt jó a fesz. szab. ment a gép rendesen.

Attól, hogy az a rossz, lehet, hogy csak 2 henger megy alacsony fordulaton?
Nem említetted, hogy hidegen vagy üzem melegen produkálta a tüneteket?
Szia!

Megmérték utána a töltést?
Normális értéken van?
Biztos, hogy a feszültségszabályzó volt (csak) a rossz?
Lehet a generátor (is).
Meg kell mérni a töltést alapjáraton, amikor rendellenesen jár a motor és magasabb fordulatszámon is.
Akksit is ellenőrizni.
Sziasztok!

Szakértőtől kérdezem: Nem mentem a mocival 3 hétig. Most mentem tankloni, holnap indultunk volna gurulni egyet. kb. 5-6 ezres fordulatig olyan, mintha csak 2 henger menne, picit rángat is, aztán mikor oda vágom, lassabban pörög fel, és pöfög mint egy két hengeres, majd 6000 körül megugrik, és rendes hangja van, megy mind a 4 henger? Alacsony fordulaton csinálja csak, minden fokozatban.

Cseréltek rajta fesz. szabályzót, nem töltötte az aksit. Lehet összefüggés? Mitől lehet ez?

Köszi!
máá biztos csont részeg
Jó estét! Boldog szülinapot FNDI ,most nyaral,de majd csak haza jön ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Igazad van.
Misi, köszönöm a segítséged..... de mint írtam megélni nem tudom hogyan fogunk, ....tehát semmikép nem vennék/nem tudnék venni semmit.....szóval nem is akarok, mert nincs is miből.
Hegesztett váz amúgy sem kellene nekem. Meg ha hibátlan is lenne és lenne erre pénzem akkor is 25 kw-s és ki tudja milyen hercehurca lenne itthon lepapírozni.....

Vannak nekem pillanatnyilag komolyabb problémáim is, mint a motor.....
Igen látom de szerintem az javitható. A sugobontoba láttam telot.
Törött vázam van nekem is.....mondjuk az enyém jobban törött.
Nézd meg az első képet, felül....be van repedve.
Most találtam egy vázat 1 euro az indulo ár de 50euro már odadná! .
Kuka az én motorom..... roppant ott minden. Nem tudom mi és hogyan lesz....
Pénzem az nincs, mivel nem dolgozom és elég sokáig nem is fogok....ami volt azt már bele kellett tenni egy csomó mindenbe, ami amúgy ne is az én költségem lenne
Per pillanat pár hétre elegendő pénzel rendelkezik a család és csak a kajáról beszélek...... a többi fizetni valóról nem is.....szóval gondolhatod mennyire foglalkoztat most a motor helyreállítása és annak a költségei.
Késöbb ha esetleg kell valami alkatrész a GSR-hez az ebay-ról meg tudom szerezni olcson!
Szia GSX-R bandita!

Köszönöm..... de hát tudod, hogy van ez....ahogy sikerül
Szia Gino! Gyors felépülést kivánok.
Na ki van itt, senki?
Senki az itt van?
Szóval én itt vagyok?
Hát ja!
Jó Éjt !
jó éjt!
Köszönöm