ehhez a hitel témához annyit: ha nem lenne hitelem nem abban laknék, amiben, hanem fizetnék egy albérletre ennyit. A kocsi, a motor sőt, az irodám is abból van/lesz. Hogyan máshogy haladhat előre az ember, ha nem ebből? Szép, ha valakinek nincs hitele. De nem mindenkit támogat anyuka, apuka, és nem mindenki bűnöző int Larion......
Egy szabály van. Ne vállalj be annyit, hogy ha emelkedik a frank, vagy kliesik egy fél havi fizu akkor bedőlj. SZerintem.
na mar megint szoke nos kerdesek. :) jol vagyok, folyamatosan szomjas allapotban. Holnap melo. Es egy boritast wlhagytam a telefonomrol. Ez teny. A miertek nem szamitanak:)
én kérdésként írtam h így gondolod-e mert az jött le a Te véleményed az h aki csak hitelből tud motort venni az inkább ne vegyen. a hozzászólásaid azt tükrözik, hogy Neked megadatott az a szerencse h jobb anyagi lehetőségeid vannak. de ettől még nekünk sem kell lemondani az álmainkról. sztem. az pedig h hiteles motorral történik baleset benne van de nem negatív megjegyzéseket kell tenni hanem a megoldást keresni
Én már pakolok a holnapi Kakucsozáshoz!