Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek!
Én már pakolok a holnapi Kakucsozáshoz!
ehhez a hitel témához annyit: ha nem lenne hitelem nem abban laknék, amiben, hanem fizetnék egy albérletre ennyit. A kocsi, a motor sőt, az irodám is abból van/lesz. Hogyan máshogy haladhat előre az ember, ha nem ebből? Szép, ha valakinek nincs hitele. De nem mindenkit támogat anyuka, apuka, és nem mindenki bűnöző int Larion......
Egy szabály van. Ne vállalj be annyit, hogy ha emelkedik a frank, vagy kliesik egy fél havi fizu akkor bedőlj. SZerintem.
nem volt kérdés
na mar megint szoke nos kerdesek. :) jol vagyok, folyamatosan szomjas allapotban. Holnap melo. Es egy boritast wlhagytam a telefonomrol. Ez teny. A miertek nem szamitanak:)
Jó Éjt !
hogy akkor már nem vagy szomjas
...akkor BULI van
ja es ha valaki tud nokia n97 mini hatso takaro cuccot akkor szoljon. Elhagytam. Nem tudom hogy. szigeten vagyok:)
...én 50 éves koromra fizettem ki úgy hogy van még időtök
utólag persze megtérül de amikor tényleg ki van számolva a havi pénz akkor még 4-5e is számít sajnos. ez van.
vagy cascot kotni...
Egyszer talan minden megterul.
Hátha Valaki még nem hallott róla,és szeretne jönni.....
Hali!
FIGYELEM!

2010. 08. 13. Péntek Kakucsring 3000 ft / fő egésznaposra,
a motorostestveriseg.hu fórumán lehet feliratkozni a listára.

Ja,és a matricás hirdetésben szereplő dolgokat mi is csináljuk,
Szép estét
hajrá
én kérdésként írtam h így gondolod-e mert az jött le a Te véleményed az h aki csak hitelből tud motort venni az inkább ne vegyen. a hozzászólásaid azt tükrözik, hogy Neked megadatott az a szerencse h jobb anyagi lehetőségeid vannak. de ettől még nekünk sem kell lemondani az álmainkról. sztem. az pedig h hiteles motorral történik baleset benne van de nem negatív megjegyzéseket kell tenni hanem a megoldást keresni
Dagobert Pesti
hhö, dagobert Repsi
ki mondta h tanítalak?! majd ha leteszed a pénzt, elgondolkodom rajta..
a zé az téé
Profizól tanulni nem szégyen
Szevasztok.

Valakinek van egy felesleges,elado bal oldali hütötakaro müanyagja?
akkor öntözd rendesen h ne kelljen sokat várnod
Majd ha kinyő a hüvejjgombám, körünézek a fixszioshoppba
ammá kiment a divatból.. hol élsz? a pasikat a combfixel jobban fel tudod izgatni