Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wáááááááááááhhhuuuuuuuuuuuúh
Akkor tessék
és mit hozol nekünk
Sajnos tudom.... hogy rohadna meg.... de erről én nem tehetek, fizesse az, aki miatt ez van
"odaát" Te malacagyú!
nem, ásványvíz, sodexos csekk 500 pénzért, és egy noname fehér papíros nápolyi

Gino, a hitel lezárásakor, bármilyen okból történik is, esedékessé és lejárttá válik a teljes tartozás. Amit totálkár esetén elengednek az a módosítás díjja csak. Sajnos ez van.
Most nem voltam ott...... pedig közel jártam a kapuhoz...... de régebben átnéztem kicsit, de nem láttam az igazságot akkor sem
az igazság odaát van! .....
Maci!
Retró véradáson voltál?
Sör, virsli?
Hááááát, messziről távolinak látszik.....
sötétben sem szép?
Nem szép..... nem vesztettél sokat
én meg még soha életemben nem láttam
Nyaral Sütipapa a családdal.
Gekko tudsz olyan hátlapot szerezni? Vagy Nokia bolt?
nincsen ilyenem sajna....de ha beesik,akkor sipítok!
Apropó: hol a SipiapiÖregSüti ? Rég láttam itt,máshol meg egyáltalán nem...

Kakucsringi egésznapos 3000 ft ért, az utolsó nap a jelentkezésre!

Vigyázzatok Magatokra és Egymásra!
15% önrésszel kezdtem.
Amúgy a tőketartozásom az most picivel kevesebb, mint a motorom tax szerinti vételára(még csak nem is az eladási).
Csak ugye ott van a zárójeles összeg, ami most a frank miatt megint nőtt -- bár nem tudom mennyire jogos ez így -- , miszerint azt az összeget csak akkor kell kifizetni, ha bármilyen okból a futamidő vége előtt kerül lezárásra a szerződés. Tehát ki kell fizetnem azt a kamatot is, mintha végig menne a futamidő! Érdekes, hogy olyat hogyan kérhetnek, ami nem is valósul meg? Én nem az én hibámból....
mindenképpen cumi van, ha hiteles a motor, és nem kezdtél lergalább 30% önrésszel. A tax érték úgy zuhan, mint a perseidák holnap este.....
Tegnap beszélgettem egy ügyféllel, a 27 millióért idén vett x5-je már csak 16-ot ér.......
Gekko vagy valaki telefonos zseni... be tudtok szerezni nekem ilyen hátlapot. Ha igen mikorra és mennyiért?
Egyébként sziasztok!
Na de mikor kezdted?
Nem 32 éves korodban....
A casco sem fizet többet GTK-nál a motor kárkori értékénél, ha az pedig több, mint a hitel, akkor mindenképp cumi van.....
én meg adtam gyorsan vért, hogy legyen miből pótolni a holnapim