Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom
felkeltél?
picit pihentünk mi is
jó estét all.

most nézem, ... én is itthon vagyok
Amiről tegnap este beszéltünk, nem fórumtéma
minden oké Tesa?
Para úr
Jó estét Mindenkinek!
Én a7végén túráztam........................................a Bükkben ..........gyalog , hátizsákkal ................f...a volt
Jó Estét !
Henti, jövőre legkésőbb tényleg kelj útra legalább egy hosszú hétvégére a szomszédba. Meg fog változni benned sok minden a motorozással kapcsolatosan.
jól csináltam
ez volt az igazán meggyőző vidi, remélem jól
Szept. 3-4-5 ! Jó idő megrendelve!
www.wetter.de
Őszintén én félek előre tervezni a hegyekbe az időjárás miatt. Pireneusok meg nincs közel, egy hét kellene legalább az egész túrára. Az ausztriai túrát is ezért halogattam állandóan, de most összeállt a kép, hosszú hétvége és gyönyörű idő. (ez előtt két héttel volt eredetileg betervezve csak akkor 10-15 fok és végig eső.)
A Szardok között óriások lennénk!
Hát igen, mert csak a látnivalóknál állnánk meg pihenni, van egy-két 1000 éves fatemplom, meg kilátó, meg 300 m magas vízesés, stb. (Rafting most nem!)
De ugye nem kötelező
Jaaj, de ott nem kell órákig tartó zabálást tervezni. Szikár testtel, meggyötörve és élményekkel teli térnének haza.

Tehát úgy tervezed, hogy kimenni egyenesen (1. nap), motorozni (2. nap) és hazajönni egyenesen (3. nap)?
Az csak akkor jöhetszóba, ha a csepeli piac húsáru részlege a távolkeleti tőzsdén stabilan vezetni fogja a kereskedést
Hát, Szardiniáról beszélhetnénk! Milyen olajjal, vagy csak citrommal? Pireneusok?
Henti! Ezt élveznéd és ide hozhatnád az asszonyt is! Nézd meg a térképen Türnitz és Annaberg, Mariazell környékét! Van nehány visszafordító hajtűkanyar! A kilátás, meg fenomenális!
Ne félj, tankolni úgyis meg kell állni. Napi 300-400 szerintem hegyi szép szakaszokon is bőven vállalható, mondjuk a tegnapi 800km már sok volt a jóból... a szemembe is bekerültek olyan dolgok, hogy azonosítani nem tudtam mi az, de sokan voltak.

És szerintem ha egyszer valaki kipróbálja a túrázást szép helyeken, akkor kevés motiváció lesz, hogy itthon tegye ezt majd utána. Inkább máshol költi el a benzinpénzt. Sajnos hatványozottan nagyobb élmény bárhol motorozni (amit eddig megtapasztaltam), mint itthon. Gyönyörű táj, folyamatos (nem 10-20 km) kanyargás és kaland.

Szóval a jövő évi Szardíniai túrára gyűjtöm az útitársakat.
360 + 290 + 400 = 1.050
Azokon a szerpentineken a 290 szerintem sok! Ne felejtsd el, hogy ezek a fiúk, itt, a Kakucson 30 perceket mennek, 5-szer, 5-ször és K.O. mindeggyik!
A 2011-es évben (ha engedik az anyagiak) Én is inkább túráznék, mint "kakucsolnék", inkább kevesebbet ülök rá, de szép helyekre mennék! Dolomitok, Szlovákia, Horvátország, ezeket nézegetném meg a hajtükanyarba 70-nel, csakhogy lent legyen a lábtartó nem ez lett az Én világom Abdul, a képeidet nézegetve úgy gondolom, h ez inkább Bár soha nem ültem 150 KM-nél többet folyamatosan motoron