Őszintén én félek előre tervezni a hegyekbe az időjárás miatt. Pireneusok meg nincs közel, egy hét kellene legalább az egész túrára. Az ausztriai túrát is ezért halogattam állandóan, de most összeállt a kép, hosszú hétvége és gyönyörű idő. (ez előtt két héttel volt eredetileg betervezve csak akkor 10-15 fok és végig eső.)
A Szardok között óriások lennénk!
Hát igen, mert csak a látnivalóknál állnánk meg pihenni, van egy-két 1000 éves fatemplom, meg kilátó, meg 300 m magas vízesés, stb. (Rafting most nem!)
Henti! Ezt élveznéd és ide hozhatnád az asszonyt is! Nézd meg a térképen Türnitz és Annaberg, Mariazell környékét! Van nehány visszafordító hajtűkanyar! A kilátás, meg fenomenális!
Ne félj, tankolni úgyis meg kell állni. Napi 300-400 szerintem hegyi szép szakaszokon is bőven vállalható, mondjuk a tegnapi 800km már sok volt a jóból... a szemembe is bekerültek olyan dolgok, hogy azonosítani nem tudtam mi az, de sokan voltak.
És szerintem ha egyszer valaki kipróbálja a túrázást szép helyeken, akkor kevés motiváció lesz, hogy itthon tegye ezt majd utána. Inkább máshol költi el a benzinpénzt. Sajnos hatványozottan nagyobb élmény bárhol motorozni (amit eddig megtapasztaltam), mint itthon. Gyönyörű táj, folyamatos (nem 10-20 km) kanyargás és kaland.
Szóval a jövő évi Szardíniai túrára gyűjtöm az útitársakat.
360 + 290 + 400 = 1.050
Azokon a szerpentineken a 290 szerintem sok! Ne felejtsd el, hogy ezek a fiúk, itt, a Kakucson 30 perceket mennek, 5-szer, 5-ször és K.O. mindeggyik!
A 2011-es évben (ha engedik az anyagiak) Én is inkább túráznék, mint "kakucsolnék", inkább kevesebbet ülök rá, de szép helyekre mennék! Dolomitok, Szlovákia, Horvátország, ezeket nézegetném meg a hajtükanyarba 70-nel, csakhogy lent legyen a lábtartó nem ez lett az Én világom Abdul, a képeidet nézegetve úgy gondolom, h ez inkább Bár soha nem ültem 150 KM-nél többet folyamatosan motoron
most nézem, ... én is itthon vagyok
www.wetter.de
Hát igen, mert csak a látnivalóknál állnánk meg pihenni, van egy-két 1000 éves fatemplom, meg kilátó, meg 300 m magas vízesés, stb. (Rafting most nem!)
Tehát úgy tervezed, hogy kimenni egyenesen (1. nap), motorozni (2. nap) és hazajönni egyenesen (3. nap)?
És szerintem ha egyszer valaki kipróbálja a túrázást szép helyeken, akkor kevés motiváció lesz, hogy itthon tegye ezt majd utána. Inkább máshol költi el a benzinpénzt. Sajnos hatványozottan nagyobb élmény bárhol motorozni (amit eddig megtapasztaltam), mint itthon. Gyönyörű táj, folyamatos (nem 10-20 km) kanyargás és kaland.
Szóval a jövő évi Szardíniai túrára gyűjtöm az útitársakat.
Azokon a szerpentineken a 290 szerintem sok! Ne felejtsd el, hogy ezek a fiúk, itt, a Kakucson 30 perceket mennek, 5-szer, 5-ször és K.O. mindeggyik!