Ez MARHASÁG! Kérdezd meg a fiacskádat, hogy -1 * -1 = +1, azaz, mínuszszor mínusz az plusz! 13.-a és péntek együtt kioltják egymást és plusz lesz belőle!
Ebben hiszek én is!
Egyébkén pedig nagyon jól érezte mindenki magát! Semmi baj nem történt azokkal, akik ott voltak!
Henti!
TE, mint színes folt a motorosok palettáján, szintén NAGYON HIÁNYOZTÁL!
Ezért a következő ilyent Gekko Atyával egyeztetve a NEKTEK megfelelő időpontra próbáljuk szervezni! Persze, lehet, hogy akkor sem jön össze, de megpróbáljuk! (Lásd: a pálya foglaltsága!)
Nagy dumák voltak, amihez neked is lett volna mondandód!
Megértem a Parát és Téged is, de az élet elmegy mellettetek, ha mindig csak a meló van! Kell egy kis szőke beugrósat szervezni néha helyettetek, aki egy pár órára viszi a boltot! !
Jóreggelt megesett az az eset, h eső esett sebaj, mi megyünk a dögge Siófok-Fonyód-Kaposvárt picit motrozunk, strandolunk + elmenünk a rokonaokho!
T Oldklu! Bár érzödik a Parának szánt mondandódban pici csalódottság, igen nagyszerü barátom és más kétkezi melós, így a saját védelmemben hozzátenném, h az adott időpontban, éppen pénzt kerestünk, h +élhessünk, h motorozhassunk! Alkalmazott hijján, mi magunk dolgozunk , tehát munkaidőben -bár milyen furcsa- a munkahelyünkön vagyunk
Én a magam nevében, sőt Para bari nevében is köszönöm a felajállást , nagyon sajnálom,h nem tudtam ott lenni
Köszi, h +értesz
Drága Nopara!
Te csak különutaskodni tudsz!
Még egyszer se voltál ott, csak amikor duzzogni lehetett,- bár azt is minek! Pedig a segítségedre nagyon számítottam! Tudod, a személyes példamutatásra, hogy segíted a többieket és megmutatod, hogyan is kell pályázni!
Persze, aki irigy, hogy hátha más is megtanulja - tőle?
Háááát....
Ez nem poén lesz...
Aludtam aznap max 2 órát, totál kóma voltam. Útközben bezombultam, v bealudtam nem tom, arra riadtam fel, h már az út szélén vagyok majdnem az árokban, de ekkor már késő volt...
Szerencsémre nem mentem gyorsan, mert tudtam, h készen vagyok, meg az út is szar. Az is szerencsém,h az út legszélén történt az egész és nem az aszfalton,nagyrészt a fűbe érkeztem, így "csak" bal tükör, kormányvég, kuplungkar, blokk meg a váz karmolódott meg.
A szívem szakad meg...
Nem kellett volna ráülnöm...
Ez van.
Zsozsimura mester elkészült a dobjaimmal
Alig várom már, hogy fent legyenek. Amint meg lesz, jön a videó a hangjáról
Carbon kivitel, van még neki 1 db, illetve 1 db gyártás alatt.
Üzeni, hogy mostanában el volt havazva (pici baba, ház), de újra lesz idő, úgyhogy akinek jön még db killer-el, az legyen szíves hívja fel, vagy üzenjen neki.
Illetve, ha valakit érdekelnek a dobok (lásd képek), akkor keressétek bátran A száma: 30 /331 15 72
vagy