Az nem jó... Jobbulást mielőbb!
Hát valahol el kell kezdeni fékezni... Az a baj, hogy BT15 van rajta, így biztos nem idén fogom a legjobb időmet futni kint, de jó lesz majd.
Kösz, igyekszem talpon maradni. 220-at még láttam, aztán a 200-as/100-as táblára koncentráltam. Óvatoskodtam inkább, de így is előzgettem sokat, no meg persze engem is előztek sokan.
Te hogy vagy?
Üdv All! Látom jó volt nektek a pénteki Kakucs, én meló után Merszre néztem ki, hogy felavassam 2500km után a ringen is a fehér szépséget. Kicsit tartottam tőle (fostam...) de hamar egymásra találtunk a pályán is. Olyan lassú köröket simán tudtam vele is, mint a GSR-rel. Jó volt, hiányzott már nagyon.
Igen a haverom miután elkültem neked a felnit eldobta a Mecseken a vasat és rögtön hivott hogy kellene neki a tartalék felnim. Montam neki hogy az már másé..... rögtön befonta a haját örömébe . De aztán szoltam neki hogy szerzek másikat !
Eső mentesen sikerült a mai Balaton körbe motorozása
Balatonfenyvesen fürdés , halászlé beiktatva.
1 GSR-rel és 1 SV 650-nel voltunk 640Km körül mentünk. Fogyasztás 4,5 liter /100 Km mindkét motornak.
Hát valahol el kell kezdeni fékezni... Az a baj, hogy BT15 van rajta, így biztos nem idén fogom a legjobb időmet futni kint, de jó lesz majd.
Azok a táblák nem az ajánlott sebességet mutatják, hanem a távolságot méterben a kanyarig, ugye?
Mert én a 200-as után még gyorsulok és a 100-as nál kb. 175-180 között megyek még.....
A faszt, szarul.....
Te a táblákat nézegeted olyan tempónál?
Te hogy vagy?
Tényleg lassú.....szinte állsz....sőt egész pontosan állsz a képeken!
Viszont tutin egyensúlyozol, hogy nem dőlsz el!
Mit pengettél a célegyenes végén?
a képeket és a videót nézve már mennék vissza h jobb legyen
hallottam kellett egy felni
2. nem mondtad h már fel is töltötted
3.
Vigyázzatok Magatokra és Egymásra!
nem tudom h csinált-e
de szerintem gyík testvér is készített videót rólad