Akkor ha találkozol vele, szólhatsz pár szót az érdekünkben, hogy közvetve ismered a Nissan Micra motorcserés csapatot. Nem szeretnék problémát és rossz szájízt a munkával kapcsolatban.
Családi vállalkozásban működnek.Nagy dumás, nyugdíjjas az öreg, jót hallottam róla csak , rég óta ismerem. A cucc honnan van azt nem tudom, családi házban tevékenykednek, szembe van velük a kereskedésük.Valami .....Bt-jük van .
Nem, nem árul semmit...... vagyis igen
Egy barátoméknak mondott egy árat egy Micra motorcserére úgy, hogy elviszi trélerrel a kocsit pestről, adja a 8000 km-es motort és be is szerelni, ajándék új kuplunggal..... mindezt 220-ért
Ennyire nem lehet korrekt, nekem gyanús?
Normális, korrekt embernek ismered?
Családi vállalkozásban működnek.Nagy dumás, nyugdíjjas az öreg, jót hallottam róla csak , rég óta ismerem. A cucc honnan van azt nem tudom, családi házban tevékenykednek, szembe van velük a kereskedésük.Valami .....Bt-jük van .
Egy barátoméknak mondott egy árat egy Micra motorcserére úgy, hogy elviszi trélerrel a kocsit pestről, adja a 8000 km-es motort és be is szerelni, ajándék új kuplunggal..... mindezt 220-ért
Ennyire nem lehet korrekt, nekem gyanús?
Normális, korrekt embernek ismered?
Amire Te gondolsz annak hírét se hallottam, de majd utánna járok.
Szolnok, szarvas u 19.
Valamilyen Ignác.....
Ismered talán?
Közelebbit róla ?
Olyan van hogy Éder bontó, drágább mint az új alkatrész az autósboltba.
Te ismered Szolnokon a Nissan bontót?
Köszönöm, megvagyok...... meg bírom enni egy kézzel fogva a palacsintát.
nem tud Valaki egyet?
Van egy eladó gyári gsr carbon tankpadom,ha valakit érdekel írjon