Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ! újpesti-rákospalotai piacnál van egy gépjárműfestékes. odagurulsz vagy viszel mintát kikeveri beteszi flakonba lefújod, lakk, polír.
mi történt
ez az első videjó rólam köszönöm wasp! hogy tudom megszerezni magamnak
nyugalom....

Színkódról nem tudok,de egy jó fényező mindent megold.
A bukócső vagy gomba ilyen esetekre kiváló.
Akkó is szétpukkaszt az ideg!
AkkorisazavéleményemhogyelőszörHozzánkellettvolnafeltenni!
Most duzzogok,ne basztassatok!

Üdv Mindenkinek!

Egy költői kérdésem lenne: Tegnap elcsúsztam gsr- emmel
Semmi komoly baj, csak esztétikai sérülések. Konkrétan a vázon keletkezett horzsolásokkal mit lehetne kezdeni?Van e színkódja vagy ilyesmije ami alapján javítható lenne?
Előre is köszi!

Pápá
Gyúrok a pukkadásra.....
Így jártam.....
Én is elfelejtettem valamit:
NEM ITTENI szervezés volt, DE, akik innen voltak, azok megérdemlik, hogy itt is meglegyen említve, a másik, akik nem jöttek el ezért, vagy azért, azok meg pukkadjanak! Ez, így egyszeri és megismételhetetlen volt! Amibe nem veszel részt, az mégegyszer nem élhető át! Valami mandró azt mondta egyszer, hogy kétszer ugyan abba a folyóba nem léphetsz!
Gekko!
Nóra képei és, ha felrakta az albumába, akkor onnan lehet vele dolgozni. Ő nem tudja kezelni csak azt! Annyi képet, amit készített Istvánról, mert Ő a képek fő tárgya, úgysem rakhatsz ki az oldalra! Természetesen a Motoros Testvériség fotói lsznek legjobbak! A Tomi és a Vadász képei csak Neked és nekem lesznek! Viszont: Minnél többen nézik a képeket, az csak jó!
ja...mérgemben elfeledtem ideírni,hogy miről is ez a Véleményem!
A képeket meg a mindenfélét Ide kell feltenni ,végül is " itteni szervezés" volt......
Sikerült elbaszni a napomat rendesen... .Köszönöm!
Na minden jót Nektek!

ennyi a véleményem!
Délutánra lesznek felpakolva a Kakucs-képek! Még korai volt az írásom, de a többi túra, Chesky Krumlow, Berchtesgaden az van!
Nóra Kakucson készített képeit itt tudják az illetékes elvtársak és elvtársnők megnézni:
www.norcsi63.fotoalbum.hu
Előző túráinkról is van nehány!
Akik nem tudtak eljönni, azok, sajnos, szegényebbek egy klasz élménnyel! Nem baj, remélem, hogy lesz még ilyen!
Üdv a Klánnak!
Köszönöm, hogy eljöttetek!
Gino! HIÁNYOZTÁL ONNAN!
Waspi! Nem a kép az üléssel a fontos, hanem, hogy a pályán TE mit éreztél, mitől más, mint a gyári? Mert nagyon más...
Hoji is kipróbálta! Ráültettem... az Oldklu feliratosra!
Sziasztok!

Hát sajna letelt a szabi
De 2 hét Krk sziget. Hát tömören,röviden jó! volt
De a motor ott nagyon hiányzott, azok az utak! Húúúúúúúúúúúúú.

Remélem mindenki egyben van, és te Gini meg gyógyulsz.
Majd késöbb hívlak.

Képet rakok majd fel.
persze...és ezt el is hiszem
bóóódogot
KÖSZI

all.

nem iys iszunk
kell egy ilyen
tommot ülés
magamról nem találtam képeket

Valakinél csak lesz