mondom, hogy ha úgy érzed, akkor lég szépen lehet személyi kárból pénzt összeszedni. Lehet fedeztetni a munkából kiesést is, de a maradandó sérülésekre is fizetnek pár millát. Legyen meg minden kórházi papírod és számlád, aztán beszélünk, ha akarod. A társam erre specializálódott. Legalább jól gyere ki a bajból ha már megtörtént.
Bár én ezt csak mondom egy darabig...... rám nem vonatkozik
Képzeljétek, tegnap bejött hozzám (!) a kocsi vezetője a kórházba!
El sem hiszem......... érdekelte, hogy mi van velem ...... sunnyogott, pár szót tudott csak szólni...... elkérte a számom és kérdezte, hogy érdeklődhet-e utánam.....
Egy idősebb faszi, 55-60 körüi és valamilyen Dr. ..... legalább van lelkiismerete, ami ritka ......
Megyek vissza műtétekre, de ha nem muszáj bent leenem inkább hazajövök.....
Bár csak hanyatt "tudok" feküdni..... ahogy egészségesen sem tudok csak rövid ideig....... dehát nincs választási lehetőségem......
de igaz nem kell felnem most emiatt motorra ulni hogy a hegesztes miatt nem biztonsagos vagy valami ilyesmi ? amugy jobbulast haver,mielobbi talpraallast ,nekem csak egy labujjcsontom van eltorve a labfejem kozepenel...s mar 2 hete kinlodok ezekkel a jarobotokkal,megzavarodok tolluk
az en mocimmal is korul belul ez tortenhetett...vetel utan gyertyacserenel vettem eszre a hegesztest ami csak belulrol latszik..az elso villa teljesen le volt szakadva ugy nez ki,viszont a motor nagyon stabil meg szepen fut ettol fuggetlenul
Ez a Magyar egészségügy
Botrány
Haveromnak 3 éve volt motorbalesete,szintén János H, de neki eltört a medencecsontja amivel nem tudnak mit csinálni majd összeforr
3 nap fekvés után lebaszta az ápolónő,hogy miért nem megy ki magától a wc-re már simán mennie kellene.
Aztán kiderült,hogy összekeverték egy másik beteggel azért kezelték úgy mint ha már semmi baja nem lenne. Kemény
Köszönöm mindenkinek az aggódást....... bár úgysem hiszem el!
Nos, akkor helyesbítem az itt leírtakat.
Bal lábfejemen a nagyujj kivételével mind eltörött a lábfejemen belül kb. 1-1.5 centire befelé, ahonnan nőnek ki az ujjak.
Elég hülyén állnak az ujjaim, kicsit összekócolódtak...... elképzelhető, hogy kívülről ilyen pozicionáló csavarokkal állítják be a megfelelő helyre-
A bal kezemen a hüvelykujjam hátrafordult.....elméletileg kintről megszögelik.
A medencém erősen zúzódott.
Szeméremcsont törésem van
Alulról a második gerinccsigolyámból lepattant egy darab és a csigolya alapmagasságának 2/3-ra zsugorodott össze. (ez örökre így marad már......emelés elfelejtve)
Ma reggel 8-tól este 8-ig kint csöveztem a kórház folyosóján....tologattak ide-oda.
Délután fél 3-kor kérte a doki a mentőt, ami hazahoz.....mert csak jövőhéten szerdán lesz műtétem. 5 órán keresztül vártam a mentőre, de nem jött. Majd rendeltem magamnak egy fizetős mentőt, ami 10 perc múlva ott volt és 6000-ért hazahozott
Már a biztosító.
Bár én ezt csak mondom egy darabig...... rám nem vonatkozik
Képzeljétek, tegnap bejött hozzám (!) a kocsi vezetője a kórházba!
El sem hiszem......... érdekelte, hogy mi van velem ...... sunnyogott, pár szót tudott csak szólni...... elkérte a számom és kérdezte, hogy érdeklődhet-e utánam.....
Egy idősebb faszi, 55-60 körüi és valamilyen Dr. ..... legalább van lelkiismerete, ami ritka ......
Megyek vissza műtétekre, de ha nem muszáj bent leenem inkább hazajövök.....
Bár csak hanyatt "tudok" feküdni..... ahogy egészségesen sem tudok csak rövid ideig....... dehát nincs választási lehetőségem......
Ma nem lesz motorozás nekem , jövő 7végén Kakucsringen Veterán motorverseny . Oda m1ek !
otthon sokkal gyorsabban fogsz gyógyulni,majd meglátod
Picxsába
A szokásos nyaktörős eset
Törött váznyak..... ennyi volt
Ne add fel , csinálj belőle pálya motort ./ +kell heggeszteni , pesten van profi vázjavító /
Az én kutyámnak kitörött a nyaka..... ő már nem fog menni többet.
Jobbulást
Fel a fejjel , kitartást Ebben az évben remélem még motorozunk .
Botrány
Haveromnak 3 éve volt motorbalesete,szintén János H, de neki eltört a medencecsontja amivel nem tudnak mit csinálni majd összeforr
3 nap fekvés után lebaszta az ápolónő,hogy miért nem megy ki magától a wc-re már simán mennie kellene.
Aztán kiderült,hogy összekeverték egy másik beteggel azért kezelték úgy mint ha már semmi baja nem lenne. Kemény
Gino. Jobbulást. Kitartást
Köszönöm mindenkinek az aggódást....... bár úgysem hiszem el!
Nos, akkor helyesbítem az itt leírtakat.
Bal lábfejemen a nagyujj kivételével mind eltörött a lábfejemen belül kb. 1-1.5 centire befelé, ahonnan nőnek ki az ujjak.
Elég hülyén állnak az ujjaim, kicsit összekócolódtak...... elképzelhető, hogy kívülről ilyen pozicionáló csavarokkal állítják be a megfelelő helyre-
A bal kezemen a hüvelykujjam hátrafordult.....elméletileg kintről megszögelik.
A medencém erősen zúzódott.
Szeméremcsont törésem van
Alulról a második gerinccsigolyámból lepattant egy darab és a csigolya alapmagasságának 2/3-ra zsugorodott össze. (ez örökre így marad már......emelés elfelejtve)
Ma reggel 8-tól este 8-ig kint csöveztem a kórház folyosóján....tologattak ide-oda.
Délután fél 3-kor kérte a doki a mentőt, ami hazahoz.....mert csak jövőhéten szerdán lesz műtétem. 5 órán keresztül vártam a mentőre, de nem jött. Majd rendeltem magamnak egy fizetős mentőt, ami 10 perc múlva ott volt és 6000-ért hazahozott
Röviden ennyi