Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ertem. a masik ami engem foglalkoztat hogy anyira gyorsan tortent az egesz h nem vetted eszre h feled tart vagy nem is gondoltad h balra el akar terni csak egyszeruen o is parhuzamosan elore akar meni,ez inkabb azert erdekel mert ha az elso verzio volt akkor te nemsemmi dolgot eltel at, normal elmber nem is tud belegondolni mi jatszodik le az ember agyaban mikor latja h egy szaguldo auto tart fele es nincs mit tegyen
Azt biztosan nem ismerte el, mert szerintem nem is volt ilyen kérdés.... majd talán szakértő fogja kiszerkeszteni ha szükség lesz rá.
Sajnos ott nem gondoltam rá (volt más gondom), hogy elkérjem a mögötte álló kocsi vezető elérhetőségét, mert arra kíváncsi lennék, hogy ő mit mond mikor indult az előtte lévő kocsi......
Hello, üdv mindenkinek! Hogy s mint Gino, mikor lesz a mütet ? erdekes az alabbi kep, kerdes a gepjarmuvezeto elismerte h pirossan hajtott at?
És majdnem kinyírt egy családapát....
Az ilyentől örökre elvenném a jogsit,az tuti!
Piros pont: Motoros (én)
Kék pont: Autós
Sárga pont: ütközési hely

Én indultam a zöldnél, teljesen normál elindulásvolt.
Vajon az autós mikor (Milyen színű lámpánál?) indult?
A megtett távolságunk sem azonos és ugye egy autó nem úgy gyorsul, mint egy motor....... még akkor sem ha sima normál elindulásról is beszélünk, mint ahogy ebben az esetben is történt.

Szerintem ahogy megálltak a neki oldalról jövők elindult nagy gázzal, mert nem akarta kivárni a kereszteződésen egyenesen áthaladókat és be akart vágni még előttük balra nagy ívben.
Ja és te sem motorozol.....

A csillagok helyére helyettesíts be pár "érdekes" szót!
miért nem motorozol,jó idő van
Unatkozom.......
hogy Te milyen vagy!
Bazsika drága?
Ez nem az apró rovat!
Mindennek meg van a helye!

Ne szemetelj ide!
eladó egy teljesen új gerincvédős táska:---irányár
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
Gyógyúljál,,,szépen ne idegeskedj,,,ha kell viszek neked meleg kájcilint,oot beinyekciózom a szádba,még a csontjaid is azonnal összeforrnak

Jobbulást Gini,,,,,,a kért dolog még egyenlőre nincs
Dehogy vagyok jobban.....
Még mindig jönnek elő mély lila foltok ott, ahol eddig nem voltak és kezdenek fájni olyan végtagok, testrészek amik eddig nem fájtak......és azt gondoltam megúszták.

De már ezen is röhögök..... mást úgyse tudok itt fekvő helyzetben. Bár azt is csak finomam, mert a nevetés is fáj
jobban vagy már?a humorod a régi
ugye?

Jobb, mint a vénlány jelző
szióóó
látod,a kis takonyorrúak milyenek?,hol van mááá a tisztelet az idősebb felé?mindjárt leöreglányoz
mi az hogy öreglány?
Szia sütiapi!

Hogy vagyok...... hát fekve az ágyon.

Hol vannak a fényképek, amiket az e-mailemre ELFELEJTETTÉL még elküldeni?
Halihóóóó!

Na végre vagyok. Szia Gini! Hogy vagy?
Ha csak közülük lehet választani, akkor a lánykát természetesen.....
Természetesen! de a fórumunkon is megtalálsz,és ott van privi üzenet is,de ahogy Neked kényelmesebb!
Szép napot
kellene egy kis segítség...elkérhetem a számod az öreglánytól?