Persze, hogy K7-esek lesznek.
Amúgy van még 1-2 kereskedő ahol akad pár darab K6-os.
Én rákérdeztem mindegyiknél, hogy neki van-e.
Erre az okosok visszaírtak, hogy a K6-os és a K7-es ára ugyanannyi.
Valahogy én nem ezt kérdeztem......
A K6-osból azért jobban lehetett volna alkudni!
Örülök, hogy megerősítettél, szép lett volna koppani átvételkor. De képzavar van sok kereskedőnél, azt sem tudják mi változott és mi nem. Pl páran kérdezték tőlem, h matt fekete legyen-e
Srácok!
A K7-es csak a színben változott. Az ezüst helyett világosabb szín lett fekete vázzal (csak ennél a színnél van fekete váz ), a matt fekete maradt olyan, mint volt. A piros is megszűnt, helyette bordó lett. A kék színéről nem tudok nyilatkozni, azt még nem láttam.
Szóval Gino, Ricardo tuti K7-es a tietek, hiszen melyik kereskedőnél maradt még egyáltalán a K6-ból? Mindet elkapkodták!
Hát én azt honnan tudjam?
Nem ismerem a képességeid!
Asszem, ezt-azt le kell hozzé venni, hogy a blokk alatt és mögött át lehessen dugni, összecsavarozni.
Ez BlackNet bringája!
Akkoriban a GIVI gyártotta egyedül, mostanra már van több márkában.
Az akkori ára 35.000 Ft körül volt, most már kevesebb.
Tavaly ősz= akkor
Mi a véleményed, bukógomba vagy bukócső?
Persze, hogy K7-esek lesznek.
Amúgy van még 1-2 kereskedő ahol akad pár darab K6-os.
Én rákérdeztem mindegyiknél, hogy neki van-e.
Erre az okosok visszaírtak, hogy a K6-os és a K7-es ára ugyanannyi.
Valahogy én nem ezt kérdeztem......
A K6-osból azért jobban lehetett volna alkudni!
Örülök, hogy megerősítettél, szép lett volna koppani átvételkor. De képzavar van sok kereskedőnél, azt sem tudják mi változott és mi nem. Pl páran kérdezték tőlem, h matt fekete legyen-e
Nos jó éjt mindenkinek
A K7-es csak a színben változott. Az ezüst helyett világosabb szín lett fekete vázzal (csak ennél a színnél van fekete váz ), a matt fekete maradt olyan, mint volt. A piros is megszűnt, helyette bordó lett. A kék színéről nem tudok nyilatkozni, azt még nem láttam.
Szóval Gino, Ricardo tuti K7-es a tietek, hiszen melyik kereskedőnél maradt még egyáltalán a K6-ból? Mindet elkapkodták!
Hát nehogymá ne, mikor én is eláztam az első utamon hazafelé....
Ő potenciális VZR1800 vásárló-jelölt és lenne 1-2 kérdése a srácokhoz
Eddig is nagyon rossz volt nélküle, de most ezt akevés időt még kegyetlenebb kivárni!
Akkor majd el is hiszem
Gino, csak ne legyen csapadék
Nem ismerem a képességeid!
Asszem, ezt-azt le kell hozzé venni, hogy a blokk alatt és mögött át lehessen dugni, összecsavarozni.
Gyerünk....gyerünk a hozzászólásokkal!
Ez BlackNet bringája!
Akkoriban a GIVI gyártotta egyedül, mostanra már van több márkában.
Az akkori ára 35.000 Ft körül volt, most már kevesebb.
Tavaly ősz= akkor
A sok "!" jel...........