Voltam 7végén egy Suzukiboltban. Megnéztem drága kicsi GSR-t. . Ráadásul volt mind a négy színben. Asszem veszek egyet, mert nagyon összeszartam magam tőlük . Meg még alkudni is lehet. Talán január végén már lesz nekem is egy ilyenem, ha Isten is úgy akarja.
A bejáratásra vonatkozó tanácsokat megtalálod majd a hozzá adott gépkönyvben.
A végsebesség nem mindenkinek azonos!
Kykee 263 Km/h -t ment eddig max vele. Mások szerint nem megy ennyit.
Az egykerekezésről is Kykee ad majd bővebb tájékoztatást.
Sziazstok lehet hogy hülye kérdés ne haragudjatok, de eggyik bartom 18án hozza el a GSR-jét és azt kérdezném, hogy mennyi a végsebessége, és nyomatzékbol ugye kikapja magát kerékre? köszi szépen, és mennyi a bejaratasi km-e köszi szépen üdv KJ
üdv Gino !!! A motorok nagy része ott van náluk és meg is tekinthető , de én ragaszkodtam a feketéhez és ez csak B.bogláron volt és ezt hozták nekem fel szigetre , hogyan vannak a fullgás-sal azt én nem tudom de látod baromi rugalmasak
3700 km van benne. Amikor hidegen beindítom egy kicsit ciripel, ez normális? A haveromnak Hayabusája van szerinte minden motornak van valami hangja. te észrevettél valami ilyesmit?
Mi megmondtuk, hogy így lesz! Ha pedig ki is próbáltad volna, akkor azonnal haza akartad volna vinni!
A K6-osak voltak 4 színben. A K7-esek több színben is kaphatóak!