Tudom,sőt együtt néztük múltkor is!Figyelj Ric!Ha akarod szólok az érdekedben,de csak akkor ha tényleg akarsz motort venni,mert ha meg mégsem akkor nehogy hülyén nézzenek rám!
Ők korrekt brigád!Legalább is velem mind a vásárláskor,mind a szervíznél normálisak voltak!Hozzá kell tegyem én meg a mobilos problémájukat orvosolom!De még mesélhetnék egy két dolgot,de azt majd személyesen vagy mailban!Szerintem keresd meg őket!
Üdv Kykee!
Semmi gond, főleg, hogy te is élvezetes gurulást tudhatsz magad mögött!
Én viszont most megyek, végre időben le tudok lépni a melóból... Talán este még felnézek, de lehet, hogy már az asszonnyal is törődni kellene!
Én is most olvasom az egyik választ, majdnem felidegesítettek, de tudom, hogy ez csak álca és azért írnak hülyeségeket, hogy tudjanak még engedni, mert nagy huncutok Majd mondom. Én úgy fél 7 körültől leszek
Az adó mértéke:
- Az adóalap után a gépjármű gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/ kilowatt
- Gyártási évet követő 4-7 naptári évben 260 Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 8-11 naptári évben 200 Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 12-15 naptári évben 160Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 16 naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/ kilowat
sziasztok,tervezem a közeljövőben a motor vásárlást. Egy honda CBR600F-re gondoltam.
Nemnagyon figyeltem,csak hallottam a súlyadó emelkedés. Valaki le tudná írni hoyg hogy kell kiszámolni egy adott motorra,vagy hogy körülbelül menniy lenne egy 2001-es Honda CBR600f-re.
előre is nagyon köszönöm
Ők korrekt brigád!Legalább is velem mind a vásárláskor,mind a szervíznél normálisak voltak!Hozzá kell tegyem én meg a mobilos problémájukat orvosolom!De még mesélhetnék egy két dolgot,de azt majd személyesen vagy mailban!Szerintem keresd meg őket!
Egyébként fekáliázom, ha így is van
Legalább küldtek egy ajánlatot, ami nem a legjobb, de jobb, mint a legelső.
Semmi gond, főleg, hogy te is élvezetes gurulást tudhatsz magad mögött!
Én viszont most megyek, végre időben le tudok lépni a melóból... Talán este még felnézek, de lehet, hogy már az asszonnyal is törődni kellene!
Bocsi,hogy nem mentem!
Este vakerunk???vagy már nem állsz velem szóba,mert felfáztál a sok ücsörgéstől a benzinkút mellett és tüdőembóliád van a benzingőztől?!
Este duma!
Azt mondják akkörül kell cserélni, nem?(normális esetben persze )
- Az adóalap után a gépjármű gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/ kilowatt
- Gyártási évet követő 4-7 naptári évben 260 Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 8-11 naptári évben 200 Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 12-15 naptári évben 160Ft/kilowatt
- Gyártási évet követő 16 naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/ kilowat
260Ft*n kW (az olyan 80 körül lehet).
Szóval 2001-esre asszem 240 Ft/ KW.
Nemnagyon figyeltem,csak hallottam a súlyadó emelkedés. Valaki le tudná írni hoyg hogy kell kiszámolni egy adott motorra,vagy hogy körülbelül menniy lenne egy 2001-es Honda CBR600f-re.
előre is nagyon köszönöm