Ezúton szeretnék én isMIELŐBBI GYÓGYULÁSTkivánni Vigipapa!!
Remélem hamarosan személyesen is találkozunk 1közös Klán gurulás keretén belül!
Nagyon szoritunk!!Jobbulást!
Az lenni nekem nagy problem,h mostanság táborozgatunk oszt a sok suhanc le se szakad a gépekrű!Amikor mög van szösszenetnyi idő,sehol senki!
De igyekszem megjelenni minden nap!
Kykee, szerintem nem tettél rosszat azzal ,hogy elmondtad i történt vigipapával.
Ő a klán, baráti társaság tagja!
Szerintem mindenkit érdekel a másik akár öröme, akár szomorúsága.
Szerintem vigipapa is örül, hogy ennyire sokan aggódunk érte!
Nagyon remélem/reméljük, hogy minél hamarabb felépül!
Kellemes és szép napot és jó húzkodást all!
Vigipapa jobban van és stabilizálták az állapotát!Igaz kellő lebaszást kaptam Badlactól,hogy miért írtam fel,de én úgy gondoltam,hogy bárki aki forditott helyzetben kerűlt volna vele(ne adja isten)annak is jól esett volna a többike által orientálódott figyelme és aggodalma iránta!Ő is KLÁN tag és ez a minimum,hogy leírom! Semmi konkrétot nem tudtam,de ezt ki is hangsúlyoztam az elején viszont el sem temettem!
De én kérek elnézést ha esetleg ez miatt neheztelnél rám Vigipapa!Mihamarabbi felgyógyulást!
üdv kykee
Nagyon szomorú dolog, ilyen súlyos balesetről olvasni!
Azonban mint tudjuk a motorozás veszélyes üzem, egyikünk sincs beoltva hasonló balesetek ellen!!
Maximum csak a rizikó csökkenthető, némi visszafogottságga, de teljesen megszüntetni nem lehetl!!
Vigyázzatok magatokra és országúton soha ne motorozzatok határon!!!!
Arra ott a pálya!!!
Eddig az van,hogy nagy sebességgel belerohant egy autóba hátúlról!Szilánkosra tört a medencecsontja a fél teste lebénúlt és élet és halál között van!Ennyit tudunk mi is!
Jobbulást és kitartás !!!
Üdv:
Dody