Azért 1-2 havira lenne, talán.....
Psssszt! Nem akarom elkiabálni, de ma beszélhettünk asszonypajtással. Miután feljöttem a schell kútról és látta rajtam, hogy.....ti elmentetek és én itt maradtam.
Elkezdtünk számolgatni.....
ne légy türelmetlen mert az sokba fog neked fájni
még csak most jön a tél
van időd bőven, ne kapkodd el.
minél rosszabb az időjárás annál jobbak az esélyeid.
ha kisüt a nap mindenki motort akar venni,
idefigyelj te tudod én csak segíteni akarok neked, de ráb@szol ha türelmetlen vagy
azt meg meg se hallottam, hogy ennél lejjebb már nem mennek
csináld amit írtam és rájösz, hogy mekkorát tévedtél
Jól szól a Rece, Rik!
Saját pénzednek ne legyél ellensége. Van ahol a teljes vételár -hiteles motor esetén is- 10%-a levásárolható. Az pl. majdnem 200000 Ft. De lehet, hogy ilyenkor télen megkapod a forgalomba helyezést is ingyen mellé.
Én tavasszal rosszabb kondíciókkal (hosszabb lejárat, kevesebb befizetés) mellett 8,4-es THM-re vettem fel a hitelt, igaz Casco-s. Tavasszal... nem télen!
M3-as kivezető, jobb oldalt Suzuki szalon, ha még onnan nincs ajánlatod nézz el! Aztán megszerzed a legjobb ajánlatot és Power City aláígér, hiszen 10% kedvezmény jár minden Klán tagnak!
küldj egy mélt minden kereskedőnek akit csak föllelsz emil címmel.
egy szép szívhez szóló levelecske arról, hogy mennyire szeretnél
egy robogót venni
várd meg a válaszokat, keresd ki a legjobb ötöt aztán mehet a körbe zsarolás
tisztelt gipsz jakab itt meg itt ennyiért adják ön mennyiuvel aolcsóbban adná nekem????
nem kell ehhez elmenni sehova csak a klaviatúráig (jó nagy túra mi)
igazad van Rece, de nem hiszem, hogy ennél többet ki lehetne belőlük préselni, max még egy 30at. persze, nem jó ez a hozzáállás, de már olyan stádiumban vagyok, hogy minél előbb legyen meg, bármi áron.
ricardo ne legyél már ilyen dinnye,
most írtam le nekd, hogy hogyan foghatsz a dolgon több száz ezret
csináld végig amit írtam,
de ne csak a környékeden
az ország egész területén próbálkozz emilben
megírod a szöveget aztán ctrl + c meg ctrl+ v
és már küldöd is
itt az alkalom, ahelyett, hogy minket kérdezgetsz kezd el most
Psssszt! Nem akarom elkiabálni, de ma beszélhettünk asszonypajtással. Miután feljöttem a schell kútról és látta rajtam, hogy.....ti elmentetek és én itt maradtam.
Elkezdtünk számolgatni.....