Gyenge fogalom a hasítana!Ennél sokkal jobb szó illeti meg a GSRt!
Ma kellő képpen bizonyított!
Mindenki azt kérdezte,hogy így megy ez a szar???mondtam,hogy nem is cibáltam neki,mert nem akartam senkit sem kellemetlen helyzetbe hozzni!Csak 225 volt a max és 200 a minimum!
Hehe, nem jött be, mert már garázsban áll......
Amúgy jobban szereti az én puha formás fenekemet, mint a Te (már megbocsáss) de keszeg csontos seggedet.....
Kérdezd csak meg az istennődtől, hogy jó volt-e neki a mai nap!
És utána mond meg neki, hogy holnap ott marad a lépcső alatt!
Ja és, hogy ő jönni akar-e!
Itten vaok én is , csak a kiccsaládot is kell szórakoztatnom,a héten nem nagyon láttak!! Ma még megtoldottam a gurulással,+remélem még holnap is lessz! Szóval most pancsiznak így van időm olvasgatni,de RÁK GONDOLTA,H ÍGY BEINDULTOK!
Nem tudom, hogy hallottam-e. Amikor voltunk balaton kerülő guruláson olyan szembetűnően nem hallottam ivecoslaca yoshiján kívül másik nem gyárit. De lehet, hogy csak elnyomta a yoshi a hangját.
Én is így gondolom. Csizmán kívül minden cuccom megvan, tehát ajándék nem kell.
Bár egy Bódis dobot elviselnék nagyon szívesen rajta!
Nekem a lényeg, hogy a motor árát minél jobban letoljam és bele tudjak/rá tudjak ülni!
Ma kellő képpen bizonyított!
Mindenki azt kérdezte,hogy így megy ez a szar???mondtam,hogy nem is cibáltam neki,mert nem akartam senkit sem kellemetlen helyzetbe hozzni!Csak 225 volt a max és 200 a minimum!
Amúgy jobban szereti az én puha formás fenekemet, mint a Te (már megbocsáss) de keszeg csontos seggedet.....
És utána mond meg neki, hogy holnap ott marad a lépcső alatt!
Ja és, hogy ő jönni akar-e!
Itten vaok én is , csak a kiccsaládot is kell szórakoztatnom,a héten nem nagyon láttak!! Ma még megtoldottam a gurulással,+remélem még holnap is lessz! Szóval most pancsiznak így van időm olvasgatni,de RÁK GONDOLTA,H ÍGY BEINDULTOK!
most fog az ország frászt kapni tőlem, de a Rece kezdte
Bár egy Bódis dobot elviselnék nagyon szívesen rajta!
Nekem a lényeg, hogy a motor árát minél jobban letoljam és bele tudjak/rá tudjak ülni!
majd reggel még bekapcsolódom a párpeszédbe