HáJJJJJ Mr.Recemura úr!
Olyat verettünk a csapatáson,hogy azonnal lecserélted volna a GSRre a Yam,,ööhm,Yanamha,öhömm,Yahayuhu,hmm,na tudod az a a billentyűzetes hangszer, ejőőő izéé szintetizátorodat!!!
gino, az nem is tűnik rossznak
ha nincs az embernek pénze, akkor le kell mondania sokmindenről (értsd nem tudsz sokat alkudozni)
de legalább bele tud vágni a dologba
Tudom senkinek sem fogok hiányozni, de holnap nem mehetek.....rokonlátogatás, játszóház és egyéb nyalánkságok, amoken az asszony szerint kötelező megjelennem.....
Üdv Kykee!
Szép lehetett a te napod is!
Rend őre megjelent, de Szlovákiában...
A holnapi túra még kérdéses, erősen időjárás függő. De nagy távolságra én nem gondolok, ez a mai 150-180 km tökéletes volt.
Jó napot,jó tákolást all!
Rohadt jó volt a mai nap!Örülök,hogy nektek is jól telt és hogy nem zsibbasztottalak titket a modortalan és nyers társaságommal! Meg így a rend éber őrei is elkerűltek titket,hogy nem voltam jelen!
Mi itt végig versenyeztük az utat gyér forgalomban Keszthelyig és vissza és mindenfele a Megyében!
Megálltunk b.füreden és a mólónál,hát szemre mértem de kb 40-50 motor volt a csoppertől a nekedeken át a szpíd motorokig!qrva jó látvány volt!aztán mihozzánk csapodtak még 4en és 11en zúztunk Veszprémig!A lámpánál állva mindenkinek elöntötte az agyát a vér és a zöld jelzésig gunin füstölés,dadogtatás és a zöld jelzésre meg mindenki..............
Holnap hova mentek??????
Olyat verettünk a csapatáson,hogy azonnal lecserélted volna a GSRre a Yam,,ööhm,Yanamha,öhömm,Yahayuhu,hmm,na tudod az a a billentyűzetes hangszer, ejőőő izéé szintetizátorodat!!!