Szeva Ricardo!
Szervezéssel nincs is probléma!
De te sem mondtál most egy árva konkrét dolgot sem , hogy mikor hova szeretnél menni. Pedig gondolom, vannak terveid.
Nekem vannak ötleteim, amiből csinálhatok is egy tervet, de hát ötletekből sosem elég!
Én pl. jövőre szívesen megnézném Prágát, meg a Horváth tengerpartot is, aztán Aggteleket, Pécset (Mecseket), Ópusztaszert, Sopront (ez ugye már adott március 31.) Hollókövet és még sorolhatnám.
Aztán itt vannak a tőlünk független állandó programok, úgy mint Kunmadár, Alsóörs HD találkozó, Rába Ringes gyorsulások, stb.
Ja és még egy Balaton körbemotorozást is be kellene iktatni!
Szóval???
Jó ötlet!
Elsősorban valakinek meg kéne szervezni! Steve, esetleg?
Vegyük figyelembe esetleg, hogy a Klán szanaszét van (lesz) az országban és mindig mindenhol nem tud együtt lenni, ez szinte biztos.
Aki elvállalja, annak meg az adatlapjára kéne összefoglalni a dátumokat, hogy mindig nyomonkövethető legyen és ne kelljen visszakeresni. Nos?
Klán Tagok!
Jó lenne ha hozzászólnátok a jövő évi programjaink összeállításához!!!
Havonta egy közös Klán gurulás, a hagyományok szerint.
Nem ártana az egész szezont előre kitalálni és betáblázni, mert így mindenki könnyebben tudná tervezni és szervezni a programjait!
Vélemény?
Javaslat??
Helótok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Elnézést,hogy nem tudtam irogatni,de az elfoglaltságom miatt ezt nem tehetem!
Nyitottam egy vállalkozást a Larion6al és így majd csak uborkaszezonban lesz ismét lehetőségem írni!
Szép évvégét mindenkinek!
helótok Spindoctors
Szeva Dody!
Na mééé, a teadélután már nem is jó??!!
Mi legalább lemegyünk egy kis Klán szeánszra Almádiba , de te hiányoztál a legutóbbi Stex Alfrédos buliról !!!
Hoppá, hoppá!
Kykee papa sajna a kis rák miatt !Még nem hallottam öncsonkító rákról,jó tudni ,h van ilyen is!
Kicsit morbid,de 1 vicc jut az eszembe,amikor a leprás ....Végén a nagy kérdés:mi van szökünk-szökünk?!Nem lehet,h neki is hasonló elképzelése volt
Hát nemtom!
Gino!
Remélem nem rákban halt meg...
Nem bírt levedleni és a fájdalomtól(valószínűsitem) levágta a mellső két lábát és a jobb ollóját!
Szerinted mi volt akkor vele???Pedig arany élete volt nálam!Gyorsan be kellett szereznem a lányom miatt egy másikat!
Jó napot(kisütött) mindenkinek!
Abolcskei
Köszi volt minden amit kívántál nekem de esés az nem,mert full figyelemmel vagyok az útra!
Korán kelltem,mert el sem aludtam....
Szervezéssel nincs is probléma!
De te sem mondtál most egy árva konkrét dolgot sem , hogy mikor hova szeretnél menni. Pedig gondolom, vannak terveid.
Nekem vannak ötleteim, amiből csinálhatok is egy tervet, de hát ötletekből sosem elég!
Én pl. jövőre szívesen megnézném Prágát, meg a Horváth tengerpartot is, aztán Aggteleket, Pécset (Mecseket), Ópusztaszert, Sopront (ez ugye már adott március 31.) Hollókövet és még sorolhatnám.
Aztán itt vannak a tőlünk független állandó programok, úgy mint Kunmadár, Alsóörs HD találkozó, Rába Ringes gyorsulások, stb.
Ja és még egy Balaton körbemotorozást is be kellene iktatni!
Szóval???