Két cigány beszélget:
* Miért nem viselsz gatyát a nadrágod alatt?
* Miért viselnék?
* Hát először is melegebb, másodszor pedig higiénikusabb.
A cigány megfogadja a tanácsot és fehérneműt vásárol. Kis idő múlva rájön a nagydolog, lerántja a nadrágot (a fehérneműt elfelejti) és megkönnyebbül.
* Tényleg melegebb, -hátrafordul, nem lát a földön semmit - és higiénikusabb is!
Meghal a cigány, a másvilágon találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi :
- Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én idõmben?
Cigány feleli:
- A te idõdben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a cigányok meg loptak.
- Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzzeg azt akarják, hogy én dolgozzak!!!!!
Az én ébredésem se volt semmi......azt álmodtam, hogy az egyik központi raktárba vittem árut. Marhára ki kellett volna már dobni a sárgát, de mire odajutottam a vécéhez, nem jött. Én meg csak erőlködtem. Még szerencse, hogy erre felébredtem, mert amúgy "meleg"-re ébredtem volna......
Még mielőtt bárki kérdezné:no comment!
Dody papa szerintem a mai cél könnyedén meglessz,főleg ha a többiek is betalálnak a topicba! Szépen belehúztál!
Az alvás nagyon jól esett, csak az ébredés volt 1kicsit zaccos!A kiccsaj ordít APA GYERE MÁR ÁT,FELKELTEM! Én meg még azt se tudom merre van előre!
Hogy aludtatok ????
Hát igen későig topicolunk azt nem megy az ébredés !
Jól teszitek ha tudtok pihenni.
Nekem pár óra alvás elég. (Egy jó szex után persze !)
Örömmel látom hogy a mai penzum az nem kérdés hisz rendesen előre dolgozott a csapat aktív része!
No.9200!